FORMULA 1

Η Φόρμουλα 1 στο εδώλιο

Η Φόρμουλα 1 στο εδώλιο

Κατηγορίες για δωροδοκία αντιμετωπίζει ο Μπέρνι Έκλεστοουν. Η δίκη ξεκίνησε ήδη στο Μόναχο και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Θέμα μηνών φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Μπέρνι Έκλεστοουν από τη Φόρμουλα 1. Ο επιχειρηματίας που βοήθησε το σπορ να γιγαντωθεί είναι κατηγορούμενος σε δίκη για δωροδοκία που ξεκίνησε σήμερα (Πέμπτη) στο Μόναχο.

Σύμφωνα με τους "London Times" ο Έκλεστοουν ίσως αναγκαστεί να καταβάλλει 303.000.000 ευρώ για να μείνει εκτός φυλακής. Ο ίδιος έχει αποκλείσει την πιθανότητα να πληρώσει γιατί αυτό θα σημαίνει πως είναι ένοχος.

Ο όμιλος που ελέγχει τη Φόρμουλα 1, οι CVC Capital Partners, θέλει να απομακρύνει τον Έκλεστοουν. Σε δικαστήριο του Λονδίνου ο Έκλεστοουν χαρακτηρίστηκε "αναληθής και αναξιόπιστος" τον περασμένο Ιανουάριο.

Ακόμα και η δίκη διεξάγεται στα... μέτρα του Έκλεστοουν. Θα διαρκέσει μεν μέχρι τον Σεπτέμβριο, ωστόσο η εκδίκαση θα είναι μόλις 48 ώρες σε κάθε εβδομάδα, προκειμένου ο ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1 να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ