FORMULA 1

Η συγκίνηση του Hamilton για το κράνος του Senna

Η συγκίνηση του Hamilton για το κράνος του Senna

Η οικογένεια του Ayrton Senna έκανε ένα ξεχωριστό δώρο στον Lewis Hamilton και εκείνος μόλις αντίκρισε το κράνος του ινδάλματος του λύγισε. (VIDEO)

Υπάρχουν κάποια δώρα τα οποία ξεπερνούν ακόμα και τα όνειρα των ανθρώπων. Ο Lewis Hamilton το Σάββατο (10/6) ήταν από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο αφού δέχτηκε ένα ιδιαίτερο δώρο.

Μετά την pole position που κατέκτησε στο GP του Καναδά έφτασε τις 65 και έπιασε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τον θρυλικό Ayrton Senna.

Έτσι, η οικογένεια του αδικοχαμένου Βραζιλιάνου σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Formula 1 ετοίμασαν ένα σπουδαίο δώρο για τον Βρετανό ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό του για τον Senna. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ο Lewis Hamilton παρέλαβε ένα κράνος από εκείνα που φορούσε ο σπουδαίος Βραζιλιάνος.

Ο οδηγός της Mercedes δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του, ενώ ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να φιλά το κράνος του Senna. "Τρέμω. Ο Ayrton είναι αυτός που με ενέπνευσε να βρεθώ εδώ. Το να φτάσω το ρεκόρ του και να παραλάβω αυτό το δώρο είναι η μεγαλύτερη τιμή. Η οικογένεια Senna μου έστειλε αυτό, και δεν έχω στην κατοχή μου τίποτα από τον Senna, αυτό είναι το πιο ξεχωριστό μου απόκτημα, πάνω από όλα μου τα τρόπαια.

Νιώθω τιμή που με τιμά αυτή η οικογένεια και ειλικρινά δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρόυμενος. Έφτασα τον Ayrton σε νίκες, πραγματικά ως παιδί σκεφτόμουν ότι αν ήμουν τυχερός θα μπορούσα να φτάσω τον Ayrton και δεν μπορώ να το πιστέψω" ήταν μόνο ορισμένα από τα λόγια του.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ