FORMULA 1

Η Mercedes τρολάρει τη Ferrari με ένα Reliant Robin!

GP SINGAPORE F1/2016 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP SINGAPORE F1/2016 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

To πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Sebastian Vettel κατά τη διάρκεια του Q1 των κατατακτήριων δοκιμών στη Marina Bay, το οποίο τον άφησε νωρίς νωρίς εκτός συνέχειας, δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Mercedes.

To πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Sebastian Vettel κατά τη διάρκεια του Q1 των κατατακτήριων δοκιμών στη Marina Bay, το οποίο τον άφησε νωρίς νωρίς εκτός συνέχειας, δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Mercedes. Συγκεκριμένα, η πίσω αντιστρεπτική ράβδος της Ferrari SF16-H έσπασε λίγο μετά την έξοδο του Γερμανού από τα pits με αποτέλεσμα στις στροφές το μονοθέσιο να πατά στους τρεις από τους τέσσερις τροχούς.

Αργότερα, ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής που θα αναγκαστεί να ξεκινήσει τον αγώνα από την 22η θέση θα πει πως “ από τη στιγμή που έμειναμε τρεις τροχούς δεν μπορούσα να κάνω και πολλά”. Και η Mercedes δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Σε ανάρτησή της στο twitter, δημοσίευσε φωτογραφία ενός τρίκυκλου Reliant Robin κόκκινου χρώματος την οποία συνόδευε το εξής ειρωνικό σχόλιο: “ Ενδιαφέρον set-up δοκιμάζει ο Seb…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

"Καμπάνες" στον Perez
Στην pole της Marina Bay o Rosberg!
Τα "μυστικά" της Marina Bay
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ