FORMULA 1

H Mercedes θέλει να κρατήσει τον Hamilton

H Mercedes θέλει να κρατήσει τον Hamilton

Μπορεί ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να έχει συμβόλαιο και για το 2018 αλλά έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις για το μέλλον.

Ενώ έχει αρχίσει για τα καλά η silly season για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018, σχετικά για τις δύο θέσεις στη Ferrari και τη μία στη Mercedes που ακόμα δεν έχουν βρει επίσημα κάτοχο, δεν λείπουν οι συζητήσεις με πιο μακρινό ορίζοντα και συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα του 2019!

Ο λόγος για τον Lewis Hamilton, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Mercedes και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ωστόσο, παρότι αυτό έχει ακόμα ζωή 18 μηνών, οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με πιθανή ανανέωσή του.

"Έχουμε πολύ καλή σχέση και μιλάμε για το μέλλον, αν και βρισκόμαστε στη μέση μίας πολύ δύσκολης σεζόν άρα συνήθως επικεντρωνόμαστε στο αγωνιστικό μέρος. Ο Lewis είναι λίγο-πολύ συνδεμένος με τη Mercedes. Τον λατρεύουμε σαν οδηγό και νομίζω πως και εκείνος έχει την ίδια άποψη για εμάς. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να φτάσουμε σε συμφωνία για το μέλλον", είπε ο Wolff στο Sky Sports News.

Το τι θα κάνει ο Hamilton, σε ένα βαθμό επηρεάζει και τον teammate του, Valtteri Bottas, που διανύει το μονοετές συμβόλαιο με τη γερμανική εταιρεία και που παρά τις θετικές εμφανίσεις του, δεν ξέρει αν θα παραμείνει σε αυτή. Κι αυτό διότι με ονόματα όπως αυτά των Sebastian Vettel και Fernando Alonso ακόμα διαθέσιμα, η επιλογή, σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, δεν θα είναι εύκολη.

Photo Credits: Mercedes F1 Team

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ