FORMULA 1

Η Mercedes δεν ξέρει τίποτα για Hamilton-Ferrari

Großer Preis von Großbritannien 2017, Freitag - Steve Etherington
Großer Preis von Großbritannien 2017, Freitag - Steve Etherington DAIMLER AG

Ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, προσπαθεί να πατήσει φρένο στη φημολογία.

Ο Lewis Hamilton ήταν το πρόσωπο με το οποίο όλοι ασχολούνταν στο περιθώριο του βρετανικού Grand Prix. Λόγω της απουσίας του από το F1 Show που είχε προηγηθεί στους δρόμους του Λονδίνου, λόγω της εντυπωσιακής απόδοσής του στο Σίλβερστοουν που του εξασφάλισε pole position και μία επιβλητική νίκη αλλά και λόγω έντονης φημολογίας που τον συνέδεσε μακροπρόθεσμα με τη Ferrari!

O τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ακόμα ενάμιση χρόνο συμβολαίου με τη Mercedes, αλλά ακόμα ουδείς γνωρίζει τι θα κάνει από το 2019 και μετά. Και σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες φήμες που συνδέουν τον Sebastian Vettel με τη γερμανική ομάδα, όποιος ψάχνει… τίτλο, μπορεί κάλλιστα να συνδέσει τα δύο σενάρια. Όχι όμως ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff.

"Δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε αυτή τη φήμη για τη Ferrari και τον Lewis αλλά αυτή δεν προήλθε από κάποιον στην ομάδα μας, ούτε από τον ίδιο τον Lewis. Αυτό που είπε είναι πως είναι θαυμαστής της Ferrari, όπως είμαστε όλοι, και πως αυτή είναι μία ομάδα για την οποία κάθε οδηγός πρέπει να οδηγήσει κάποια στιγμή. Τελεία. Είναι σε καλή φάση, οδηγεί το ταχύτερο μονοθέσιο και αυτό έχει το σήμα της Mercedes. Έχουμε συμβόλαιο για ενάμιση ακόμα χρόνο και έως τώρα είμαστε η ομάδα με τη μεγαλύτερη δυναμική", είπε ο αυστριακός.

Ποτέ μη λες ποτέ στη Formula 1 αλλά αν όπως αναμένεται, έχουμε σύντομα ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του Vettel με τη Ferrari, τότε θα πρέπει να θεωρεί κανείς σχεδόν αδύνατο να δούμε τον Γερμανό και τον Hamilton στην ίδια ομάδα.

Photo Credits: Mercedes F1 Team

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ