FORMULA 1

H Κίνα θα εκθέσει τη McLaren-Honda

H Κίνα θα εκθέσει τη McLaren-Honda

Μπορεί η εικόνα της McLaren να ήταν απογοητευτική στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, όμως τα χειρότερα φαίνεται πως έρχονται την προσεχή Κυριακή (9/4).

Έπειτα από έναν ακόμα επεισοδιακό χειμώνα, τον τρίτο κατά σειρά στην συνεργασία με τη Honda, η McLaren ξεκίνησε και το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017 με το αριστερό. Ο Fernando Alonso πάλεψε για βαθμούς αλλά όταν τέθηκε εκτός δεκάδας, προδόθηκε και από την ανάρτηση της MCL32. Όσο για τον ταλαντούχο teammate του, Stoffel Vandoorne, είδε την καρό σημαία του τερματισμού αλλά μόλις 13ος.

Και πάλι καλά λένε στο στρατόπεδο της βρετανικής ομάδας όπου ετοιμάζονται για μία ακόμα πιο δύσκολη Κυριακή, αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο του Grand Prix Κίνας. Η πίστα της Σαγκάης έχει τη μεγαλύτερη ευθεία του παγκοσμίου πρωταθλήματος (1.1 χιλιόμετρο) και αν λάβουμε υπόψη πως το οδηγικό δίδυμο της McLaren λέει πως από πλευράς δυναμικής όπως αυτή αποκαλύφθηκε στο Άλμπερτ Παρκ είναι… τελευταίοι, φανταστείτε τις προσδοκίες ενόψει του ασιατικού αγώνα.

"Τα χαρακτηριστικά της διεθνούς πίστας της Σαγκάης είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα του σιρκουί της Μελβούρνης. Οι μεγάλες, γρήγορες ευθείες, θα αποκαλύψουν όλες τις αδυναμίες του πακέτου μας", παραδέχθηκε ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier.

Είναι πλέον σαφές πως κανένας στο στρατόπεδο της δεν μασάει τα λόγια του και με κάθε ευκαιρία, όλοι βάλλουν κατά της Honda, σε μία σαφή προσπάθεια να έρθει πρόωρο και όσο το δυνατόν αμοιβαίο διαζύγιο των δύο πλευρών.

"Το να τερματίζεις τελευταίος δεν είναι αυτό που θες, όμως στην Κίνα τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εμάς", είπε από την πλευρά του ο Vandoorne, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ