FORMULA 1

Η Honda απαντά στη McLaren

Η Honda απαντά στη McLaren

Αυτή τη φορά η ιαπωνική εταιρεία δεν επέλεξε την τακτική απάντησης μέσω σιωπής στα υποτιμητικά σχόλια των συνεργατών της.

Τα συνεχιζόμενα προβλήματα των υβριδικών μηχανών της Honda, έχουν φέρει πλέον βαριά σύννεφα στις σχέσεις της McLaren με την ιαπωνική εταιρεία. Διανύοντας την τρίτη και παραδόξως χειρότερη σεζόν συνεργασίας των δύο πλευρών, με τις MCL32 ακόμα να μην έχουν κατορθώσει να πάρουν ούτε έναν βαθμό, η υπομονή όλων στο Ουόκινγκ έχει τελειώσει.

Ο Fernando Alonso είπε πως θα φύγει αν τον Σεπτέμβριο δεν παίρνουν νίκες, ενώ ο επικεφαλής της ιστορικής ομάδας, Zak Brown, ουσιαστικά προανήγγειλε την αρχή του τέλους λέγοντας πως οι Ιάπωνες είναι "χαμένοι".

Ενώ μέχρι τώρα η πλευρά της Honda δεν απαντούσε στα υποτιμητικά σχόλια των συνεργατών της, αυτή τη φορά ο επικεφαλής του προγράμματος F1, Yusuke Hasegawa, απάντησε μέσω του motorsport.com.

"Είναι ατυχές πως δεν μπορώ να τους πείσω πως έχουμε τη σωστή κατεύθυνση. Όμως είμαι σίγουρος πως δεν είμαστε χαμένοι. Χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο αλλά κάνουμε το σωστό. Κάνουμε πολλά για να επιταχύνουμε την εξέλιξη της υβριδικής μας μηχανής αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα σχετικά", είπε ο Ιάπωνας.

Η Honda απαντά στη McLaren

Ο Hasegawa ρωτήθηκε επί προσωπικού και για τον Brown και τα σχόλιά του. Δεν έριξε όμως λάδι στη φωτιά: "Δεν ξαφνιάστηκα από τα σχόλιά του. Ούτε απορώ που παραπονιέται και είναι εκνευρισμένος. Κι εγώ είμαι εκνευρισμένος, κι εγώ είμαι απογοητευμένος, όλη η ομάδα είναι απογοητευμένη. Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση".

Photo Credits: McLaren Media Centre

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ