FORMULA 1

Η Ferrari του... μέλλοντος

Η Ferrari του... μέλλοντος

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε η Ferrari, παρουσιάζοντας τη δική της εικόνα για το πως πρέπει να είναι ένα μελλοντικό μονοθέσιο της Φόρμουλα 1.

Την ώρα που υπάρχει έντονος προβληματισμός για το μέλλον της Φόρμουλα 1, η Ferrari άδραξε την ευκαιρία και εξέφρασε τη θέση της για το πως πρέπει να είναι τα μονοθέσια του μέλλοντος.

Το αποτέλεσμα προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στα social media. Άλλοι πάλι μέσα στο σπορ έκριναν πως η Scuderia βρήκε την ευκαιρία να διαφημίσει τους χορηγούς της.

Η Ferrari ανέφερε στο σάιτ της:

" Θα ήταν πιθανό να καταλήξουμε με ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 που δεν είναι μόνο προηγμένο τεχνολογικά, αλλά είναι σαγηνευτικό στο μάτι και έχει δυναμική εμφάνιση; Μπορεί αυτό το μονοθέσιο να κατασκευαστεί δίχως να ανατρέψουμε τους κανονισμούς; Στη Ferrari το πιστεύουμε.

Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε στο concept design που κατέληξε η σχεδιαστική ομάδα μαζί με το τμήμα αεροδυναμικής. Μικρές αλλαγές δίνουν στο μονοθέσιο μια εμφάνιση εντελώς διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Η πρόκληση μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι-για να το θέσουμε απλά-με καλύτερη εμφάνιση".

Η Ferrari του... μέλλοντος
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ