FORMULA 1

H F1 στις… ώρες της!

H F1 στις… ώρες της!

Ήδη από τον προηγούμενο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, το ρωσικό Grand Prix, αφήσαμε τα ξυπνητήρια στην άκρη καθώς τα δρώμενα στη Formula 1 αφορούν φυσιολογικές ώρες.

Πλέον όμως είμαστε και επίσημα σε Ευρωπαϊκό έδαφος και ωράριο, με τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου να μάχονται το προσεχές τριήμερο στην Ισπανία και συγκεκριμένα το σιρκουί του Μονμελό!

Ένας αγώνας τον οποίο αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού παραδοσιακά, οι περισσότερες ομάδες φέρνουν εκεί το πρώτο μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων στα μονοθέσιά τους. Έτσι και φέτος, με την προσοχή να είναι στραμμένη περισσότερο στο στρατόπεδο της Red Bull Racing που αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές στην RB13.

Τόσο αυτή όσο και τα άλλα εννέα «όπλα» των ομάδων, μπορείτε να τα απολαύσετε live, χωρίς διαφημίσεις και σε High Definition, μόνο από την Cosmote TV που όπως πάντα μεταφέρει σπίτια σας όσα γίνονται σε όλες τις διαδικασίες του Grand Prix.

Αρχής γενομένης από τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, στη συνέχεια με το FP3 το πρωί του Σαββάτου, τη μάχη της pole position και φυσικά τον μεγάλο αγώνα. Αυτός θα προβληθεί παράλληλα και από τη δημόσια τηλεόραση.

Αναλυτικά:

Παρασκευή 12 Μαΐου

10.50-12.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 – COSMOTE TV (LIVE)

14.50-16.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 – COSMOTE TV (LIVE)

Σάββατο 13 Μαΐου

11.50-13.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – COSMOTE TV (LIVE)

14.50-16.00 Κατατακτήριες δοκιμές – COSMOTE TV (LIVE)

Κυριακή 14 Μαΐου

14.45-17.00 Αγώνας – COSMΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)

Photo credits: Pirelli Media Site

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ