FORMULA 1

H F1 έρχεται Ευρώπη

H F1 έρχεται Ευρώπη
TENYUAN VISION

Η πίστα της Catalunya (Montmelo) φιλοξενεί τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα για φέτος το τριήμερο 13-15 Μαΐου. Μέσα από το iGrpahic μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της πίστας και τους προηγούμενους νικητές του αγώνα

Το πρώτο Grand Prix επί ευρωπαϊκού εδάφους φιλοξενείται το 3ήμερο 13-15 Μαΐου στην πίστα της Catalunya, στη Βαρκελώνη. Μέσα από το iGrpahic μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της πίστας και τους προηγούμενους νικητές του αγώνα ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του πέμπτου αγωνιστικού 3ημέρου της σεζόν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Οι ομάδες αναμένεται να παρουσιάσουν επί ισπανικού εδάφους τις πρώτες σημαντικές αναβαθμίσεις στα μονοθέσιά τους με στόχο φυσικά να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να βάλουν φρένο στην φρενήρη πορεία της Mercedes και δη του Nico Rosberg που έχει πανηγυρίσει τη νίκη και στους τέσσερις αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής. Ο Γερμανός ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του περσινού ισπανικού GP παίρνοντας τη νίκη έχοντας ξεκινήσει από την pole position.

Από τους εν ενεργεία πιλότους, από δύο νίκες έχουν οι Kimi Raikkonen - Fernando Alonso και από μια οι: Massa, Button, Vettel, Hamilton και Rosberg. Στις ομάδες, η Ferrari έχει νικήσει οχτώ φορές το ισπανικό GP, ενώ έξι νίκες έχει η Williams. Ακολουθεί η McLaren με τέσσερις νίκες, με τις Red Bull - Mercedes να έχουν από δύο.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε από την ΕΡΤ ο αγώνας θα μεταδοθεί "ζωντανά" την Κυριακή 15/5 στις 15:00GR, με την εκπομπή να ξεκινά μια ώρα νωρίτερα. Όλη η δραστηριότητα του 3ημέρου θα καλυφθεί "ζωντανά" από το OTE TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ Car and Driver

"Είμαι σχεδιασμένος να νικάω!"

Κανείς δεν ξεχνά τον Ayrton Senna... (VIDEOS)

Τα κράνη των πιλότων της F1

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ