FORMULA 1

Η αργή αποθεραπεία και το ντεμπούτο του Σουμάχερ τζούνιορ

Η αργή αποθεραπεία και το ντεμπούτο του Σουμάχερ τζούνιορ

Ο Μίχαελ Σουμάχερ συνεχίζει την αποθεραπεία του χωρίς φανερά σημάδια προόδου, ενώ την ίδια στιγμή ο γιος του ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Ο χρόνος περνά βασανιστικά για την οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη με το χρόνο ωστόσο δεν υπάρχουν ουσιαστικά νέα για την αποθεραπεία του.

Μιλώντας στην "Dailly Express" άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας δεν έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της αποθεραπείας. "Η πρόοδος είναι αργή. Δεν διαφαίνεται θαύμα στον ορίζοντα" ήταν το σχόλιο της ανώνυμης πηγής.

Την ίδια ώρα δηλώσεις για την υπόθεση έκανε και ο Πίτερ Χάμλιν. Ο νευροχειρουργός που στο παρελθόν έχει κάνει διάφορες παρόμοιες εγχειρήσεις έμεινε στο ίδιο μήκος κύματος με όσους έχουν μιλήσει μέχρι τώρα.

"Αν δεις τις περιπτώσεις διάφορων παρόμοιων περιστατικών με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι όσοι κάνουν καλή αποθεραπεία, δεν λέω ότι συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, χρειάζονται χρόνια για να επανέλθουν" ήταν το σχόλιο του.

Η απάντηση για τις πωλήσεις

Την ίδια ώρα υπάρχουν και ερωτηματικά σχετικά με τις πωλήσεις που έχει κάνει η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα.

Η γυναίκα του Γερμανού οδηγού κατάφερε να πουλήσει τελικά το σπίτι της οικογένειας στη Νορβηγα αντί 2.500.000 ευρώ. Τη δεκαετία του 90' ο Σουμάχερ έχτισε μια πολυτελή κατοικία στο Τρίσιλ (200χλμ. βορειοανατολικά του Όσλο) 645 τετραγωνικών μέτρων. Πριν από αυτό είχε καταφέρει να πουλήσει και το ιδιωτικό τζετ του για 34 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του είχε βάλει σημαντικά ποσά. Ωστόσο και το κόστος της θεραπείας του, αλλά και των αλλαγών που χρειάστηκαν να γίνουν για να του παράσχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αποθεραπεία του είναι μεγάλο.

Ήδη έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ και δεν αποκλείεται να χρειαστούν και άλλα.

Η αργή αποθεραπεία και το ντεμπούτο του Σουμάχερ τζούνιορ

Κάνει το ντεμπούτο του ο γιος Σουμάχερ

Ο χώρος των μηχανοκίνητων αθλημάτων πολύ σύντομα θα αποκτήσει ακόμα έναν Σουμάχερ. Ο λόγος για το γιο του Μίχαελ Σουμάχερ, Μικ.

Ο 15χρονος πιλότος ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στη ADAC Formula 4 του πρωταθλήματος Γερμανίας με την ομάδα της Φαν Άμερσφορτ. Η πρώτη του συμμετοχή θα γίνει στις 25-26 Απριλίου στον αγώνα του Οσερλάμπεν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τη συγκεκριμένη ομάδα πέρασε και ο Μαξ Φερστάπεν. Ο νεαρός Ολλανδός πιλότος γιος του Γιος Φερστάπεν θα τρέξει στην F1. Κάπου εδώ όμως έρχεται η μοίρα να παίξει ένα περίεργο παιχνίδι.

Μπορεί οι γιοι τους να μην υπήρξαν ποτέ ποτέ στην ίδια ομάδα, όμως οι γονείς τους το έκαναν. Το 1994 ο Μίχαελ Σουμάχερ με τον Γιος Φερστάπεν ήταν μαζί στην Benetton.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ