FORMULA 1

GP Σιγκαπούρης (FP3): Σειρά του Verstappen

GP Σιγκαπούρης (FP3): Σειρά του Verstappen

O Verstappen ήταν οριακά ταχύτερος του Vettel στην τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών στη Μαρίνα Μπέι.

Το σερί της Red Bull Racing συνεχίστηκε και στην τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Σιγκαπούρης, αυτή τη φορά με τον Max Verstappen να βρίσκεται στην κορυφή των χρόνων.

Έτσι η αυστριακή ομάδα έκανε το 3 στα 3 και ατενίζει με ιδιαίτερη αισιοδοξία τις επίσημες διαδικασίες του δέκατου-τέταρτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Ολλανδός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.41.829, επίδοση που ήρθε χρησιμοποιώντας την ultra soft γόμα ελαστικών της Pirelli. Ήταν 72 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος της Ferrari του Sebastian Vettel και 142 της Mercedes του Lewis Hamilton. Ωστόσο, εγκατέλειψε στο τέλος τις προσπάθειές του όταν παραπονέθηκε για αλλαγές σχέσεων στο κιβώτιο της RB13 που γίνονταν χωρίς δική του εντολή.

Επεισοδιακή ήταν η ωριαία διαδικασία για τον teammate του Verstappen, Daniel Ricciardo, που μετά τις δύο χθεσινές πρωτιές, σήμερα είχε επαφή με τον τοίχο, που κατέστρεψε την τελευταία του προσπάθεια μα ελαφρύ φορτίο καυσίμου.

Νωρίτερα, είχαμε καθεστώς κόκκινης σημαίας όταν η Sauber του Marcus Ericsson κατέληξε στις μπαριέρες του κομματιού όπου η διαδρομή περνάει κάτω από την κερκίδα. Η δεκάλεπτη διακοπή είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη δράση στο φινάλε, με τη McLaren-Honda να προκαλεί αίσθηση καθώς ο Fernando Alonso και ο Stoffel Vandoorne βρέθηκαν στην τέταρτη και την πέμπτη θέση της κατάταξης αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι χρόνοι του FP3:

GP Σιγκαπούρης (FP3): Σειρά του Verstappen

PHOTO CREDITS: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ