FORMULA 1

GP Μ. Βρετανίας - FP2: Ξανά Rosberg

NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 03:  Nico Rosberg of Germany and Mercedes GP drives during practice for the Formula One Grand Prix of Great Britain at Silverstone Circuit on July 3, 2015 in Northampton, England.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 03: Nico Rosberg of Germany and Mercedes GP drives during practice for the Formula One Grand Prix of Great Britain at Silverstone Circuit on July 3, 2015 in Northampton, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images) GETTY IMAGES

Οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στην πίστα του Silverstone ολοκληρώθηκαν με τον Nico Rosberg να κλείνει την ημέρα στην κορυφή χάρη στο 1:34.155 που σημείωσε κατά τη διάρκεια του FP2.

Βελτιωμένες παρουσιάστηκαν οι Ferrari στο 2ο 90λεπτο με τους Kimi Raikkonen - Sebastian Vettel να πλασάρονται στις θέσεις 2-3 και τον Φινλανδό να έχει μόλις 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά από τον Γερμανό ομόσταβλό του.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ FP2

Ο Lewis Hamilton που στο παρελθόν έχει νικήσει δύο φορές το βρετανικό Grand Prix, ήταν τέταρτος με χρόνο κατά 0.466” πιο αργό από αυτόν του Rosberg. Γενικότερα ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν ήταν ευχαριστημένος από την ευστάθεια του μονοθεσίου του. Ακολούθησαν οι πιλότοι της Red Bull με τον Daniil Kvyat να είναι μπροστά από τον Daniel Ricciardo.

O Max Verstappen με την Toro Rosso πλασαρίστηκε στην έβδομη θέση, μπροστά από την Force India του Nico Hulkenberg. Tην πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν ο Carlos Sainz Jr και ο Felipe Massa. Για τη McLaren, o Alonso ήταν 15ος και ο Button 17ος.

Διαβάστε περισσότερα στο Car And Driver

Έρχονται αλλαγές από τον αγώνα του Spa

Τα "σπάει" η McLaren με το κλειστό κόκπιτ! (PHOTOS)

Κίνηση της Ferrari για Bottas

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ