FORMULA 1

GP Ισπανίας (FP3): Απάντησε η Ferrari

GP AUSTRALIA F1/2017 - 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP AUSTRALIA F1/2017 - © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

Οι Kimi Raikkonen και Sebastian Vettel έκαναν το 1-2 στις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές της Βαρκελώνης και δείχνουν ότι η Ferrari βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Μπορεί η Mercedes AMG και ο Lewis Hamilton να κυριάρχησαν πλήρως στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Ισπανίας, ωστόσο η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη της Pole Position ανήκε στη Ferrari! Η Scuderia έκανε το 1-2 με τον Kimi Raikkonen να δείχνει το δρόμο, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1.20.214 – επίδοση που ήρθε με τα ελαστικά μαλακής γόμας της Pirelli.

O Sebastian Vettel ήταν δύο δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός, είχε όμως μία άτυχη στιγμή καθώς η SF70H ακινητοποιήθηκε στο pit lane δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της ωριαίας διαδικασίας.

Οι Mercedes ήταν στις θέσεις 3 και 4, με τον Lewis Hamilton να έχει ένα απροβλημάτιστο πρωινό, σε αντίθεση με τον Valtteri Bottas. Ο νικητής του ρωσικού GP είχε πρόβλημα στα ηλεκτρικά της W08, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε πρόβλημα διαρροής υγρών.

Έτσι, η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει υβριδική μηχανή, πράγμα που κράτησε τον Φινλανδό στα pit στο μεγαλύτερο μέρος του FP3. Οι Red Bull ήταν όπως συνήθως στις θέσεις 5 και 6. Η μάχη της pole position θα αρχίσει στις 3 ώρα Ελλάδος.

Αναλυτικά η κατάταξη:

GP Ισπανίας (FP3): Απάντησε η Ferrari
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ