FORMULA 1

GP Αυστρίας (FP2): Νέο ρεκόρ πίστας ο Hamilton

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain steers his car during the second free practice session, at the Red Bull Ring in racetrack, in Spielberg, Austria, Friday, July 7, 2017. The Formula One Grand Prix will be held on Sunday. (AP Photo/Darko Bandic)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain steers his car during the second free practice session, at the Red Bull Ring in racetrack, in Spielberg, Austria, Friday, July 7, 2017. The Formula One Grand Prix will be held on Sunday. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Lewis Hamilton και Sebastian Vettel αναβίωσαν την αγωνιστική κόντρα τους στο FP2 του grand prix της Αυστρίας με νικητή τον Βρετανό.

Ο Lewis Hamilton πραγματοποίησε ρεκόρ πίστας και στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά του GP της Αυστρίας, αφού γύρισε το Red Bull Ring σε 1:05.483, χρησιμοποιώντας την πολύ μαλακή γόμα των ελαστικών της Pirelli.

Όταν έκανε το ίδιο ο Sebastian Vettel, γύριζε με τη Ferrari του σε κοντινό ρυθμό και βρέθηκε στη δεύτερη θέση, κατά 0,147 δευτερόλεπτα πιο πίσω από τον Βρετανό. Οι δυο τους, μετά από τη συγγνώμη του Γερμανού για όσα έγιναν στο προηγούμενο grand prix, αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη και στην Αυστρία.

Ο Valteri Bottas δείχνει να πιέζει για το 1-2, αλλά ένα τετ α κε στη στροφή 6 του άλλαξε τα πλάνα, τουλάχιστον προς στιγμήν, με συνέπεια να σημειώσει τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

Ο δεύτερος του FP1, Max Verstappen, χρησιμοποίησε μόνο πολύ μαλακή γόμα και σημείωσε τον 4ο καλύτερο χρόνο, πάνω από τον ομόσταυλό του και νικητή του Μπακού, Daniel Ricciardo.

Ο Fernando Alonso, αν και έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, αντιμετώπισε πρόβλημα με το πάτωμα του μονοθεσίου, με συνέπεια να μείνει αρκετή ώρα στο γκαράζ της McLaren, ενώ είχε και μία έξοδο στη στροφή 6.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ FP2

GP Αυστρίας (FP2): Νέο ρεκόρ πίστας ο Hamilton

Photo credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ