FORMULA 1

Για αυτό υπέστη αμνησία ο Φερνάντο Αλόνσο

Για αυτό υπέστη αμνησία ο Φερνάντο Αλόνσο

Έγκυρο γερμανικό περιοδικό αποκάλυψε την αιτία για την οποία ο Φερνάντο Αλόνσο υπέστη προσωρινή αμνησία μετά το ατύχημά του στην πίστα του Μοντμελό. Ρίχνει στους... γιατρούς την ευθύνη!

Μία νέα αποκάλυψη έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ατύχημα που είχε στη Βαρκελώνη ο Φερνάντο Αλόνσο καθώς σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό " Auto Motor und Sport " η παροδική αμνησία του Αλόνσο μετά το ατύχημα , την οποία αρνήθηκε ο ίδιος , οφείλεται σε λάθος των γιατρών.

Συγκεκριμένα το περιοδικό αναφέρει πως ο Ισπανός πιλότος της McLaren ναρκώθηκε δύο φορές, πρώτα από τους διασώστες που του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην πίστα αμέσως μετά το ατύχημα και κατόπιν (χωρίς να γνωρίζουν για την πρώτη νάρκωση) από την ομάδα του ιατρικού κέντρου που εδρεύει στην καταλανική πίστα πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Για αυτό υπέστη αμνησία ο Φερνάντο Αλόνσο

Το γερμανικό μέσο υποστηρίζει λοιπόν πως η μαζική δόση ηρεμιστικών ήταν η αιτία για την απώλεια της μνήμης του Φερνάντο Αλόνσο και για αυτό το λόγο οι γιατροί του νοσοκομείου ανήσυχησαν τόσο ώστε να αποφασίσουν να τον κρατήσουν υπό παρακολούθηση για δύο ημέρες.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ