FORMULA 1

Φέτελ: "Ο Ρικιάρντο με νικά στα ίσα"

Φέτελ: "Ο Ρικιάρντο με νικά στα ίσα"

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξάρει την απόδοση του Ντάνιελ Ρικιάρντο και λέει ότι είναι ο ίδιος που χρειάζεται βελτίωση.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ για τρίτη φορά σε τέσσερις αγώνες φέτος έχασε στην Κίνα τη μονομαχία των δοκιμών κατάταξης από τον ομόλογό του στη Red Bull Racing Ντάνιελ Ρικιάρντο, και στο τέλος ο πρωταθλητής απένειμε τα εύσημα στον νεαρό Αυστραλό.

« Ο Ντάνιελ κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είχε ένα καλό [αγωνιστικό] τριήμερο, έχει σταθερά καλά τριήμερα» είπε ο Φέτελ και συμπλήρωσε: « Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να απομυζήσει το μέγιστο από το αυτοκίνητο ενώ, από τη δική μου πλευρά, εγώ μάλλον πασχίζω λίγο περισσότερο».

« Στο τέλος, όμως, έχουμε το ίδιο μονοθέσιο και αν όταν κερδίζει το καταφέρνει δίκαια και επί ίσοις όροις. Αυτό δεν μου αρέσει. Γνωρίζω ότι πρέπει να τα καταφέρω λίγο καλύτερα».

Ενόψει του αγώνα της Σαγκάης, ο Γερμανός τόνισε: « Λένε ότι ο καιρός θα είναι καλός στον αγώνα αλλά δεν μπορείς να εμπιστευτείς τις προγνώσεις. Τα ελαστικά μας θέτουν ορισμένους περιορισμούς και συμβιβασμούς και χρησιμοποιήσαμε αυτά τα ελαστικά [βροχής] σήμερα. Ελπίζω να τερματίσουμε σε ανάλογες θέσεις με αυτές που θα εκκινήσουμε».

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ