FORMULA 1

Φέτελ: "Δεν φοβάμαι τον Αλόνσο"

Φέτελ: "Δεν φοβάμαι τον Αλόνσο"

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωσε πως δεν φοβάται να βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον Φερνάντο Αλόνσο, αρνούμενος να εγκαταλείψει μια πιθανή μετακίνηση στη Ferrari.

Ο Φερνάντο Αλόνσο έχει δηλώσει επανειλημμένως πως η Ferrari αποτελεί όνειρο για εκείνον. Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο είπε πως θα ήθελε να δει τον Γερμανό στη Scuderia στο μέλλον.

Υπάρχουν κι εκείνοι που λένε πως ο Φέτελ έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Ferrari για το 2014 και σε πρόσφατη συνέντευξη του, δεν έσβησε τη "φλόγα" του φλερτ με τη Ferrari.

Ο οδηγός από το Χέπενχαϊμ αναφέρθηκε σε πιθανή συνύπαρξη με τον Φερνάντο Αλόνσο και ήταν σαφής: " Δεν φοβάμαι να τεθώ αντιμέτωπος με τον Φερνάντο στην ίδια ομάδα, μιας και αυτό είναι καλό για την ομάδα στο τέλος, το να έχει δύο καλούς οδηγούς. Είναι καλό και για εμένα γιατί η πρόκληση είναι μεγαλύτερη", είπε ο Φέτελ και απογοήτευσε στη συνέχεια τον δημοσιογράφο, στρέφοντας αλλού τη συζήτηση.

"Το σημαντικότερο πράγμα είναι πως είμαι ευτυχισμένος στη Red Bull και δεν σκέφτομαι να φύγω", είπε και επέστρεψε στη "μάχη" του τίτλου με αντίπαλο (κυρίως) τον Αλόνσο.

"Το μονοθέσιο του δεν είναι τόσο κακό όσο λέει ο καθένας. Μόνο στο ξεκίνημα της σεζόν δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τους άλλους. Στο τέλος (ο Αλόνσο) βρίσκεται πάντα εκεί σε όλες τις συνθήκες και το μονοθέσιο του είναι αξιόπιστο. Για αυτό ο συνδυασμός Αλόνσο-Ferrari είναι ο καλύτερος μέχρι στιγμής. Φυσικά, βοηθάει πάντα αν βρίσκεται στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ