FORMULA 1

Έχει γίνει... Σουμάχερ η γυναίκα του

Michael Schumacher (GER) Mercedes GP with wife Corinna Schumacher (GER).
Formula One World Championship, Rd 18, Abu Dhabi Grand Prix, Practice Day, Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, UAE, Friday 11 November 2011.
Michael Schumacher (GER) Mercedes GP with wife Corinna Schumacher (GER). Formula One World Championship, Rd 18, Abu Dhabi Grand Prix, Practice Day, Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, UAE, Friday 11 November 2011. SUTTON

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ διανύει σχεδόν 200 χιλιόμετρα καθημερινά για να βρίσκεται κοντά στο σύζυγο της. Έχει ενημερωθεί για τις δύσκολες μέρες που πιθανότατα θα ακολουθήσουν.

Ένα άτομο δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του Μίκαελ Σουμάχερ από τις 29 Δεκεμβρίου που νοσηλεύεται σε σταθερή (πλέον) κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Πρόκειται για τη σύζυγο του, Κορίνα Σουμάχερ.

Η γυναίκα του με την οποία είναι παντρεμένοι 19 χρόνια διανύει καθημερινά απόσταση 175 χιλιομέτρων από το σπίτι τους κοντά στο Γλαντ της Ελβετίας για τη Γκρενόμπλ.

Τον πρώτο καιρό διέμενε σε ξενοδοχείο της Γκρενόμπλ, αλλά τις δύο τελευταίες εβδομάδες επέστρεψε κοντά στα δύο παιδιά της, την 16χρονη Τζίνα Μαρία και τον 14χρονο Μικ που πηγαίνουν στο σχολείο. Συχνά πυκνά μαζί με την Κορίνα βρίσκονται μέλη της οικογένειας Σουμάχερ όπως ο πατέρας του, ο Ρολφ και ο αδερφός του, Ραλφ, πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1.

Ο επτά φορές πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης από το κώμα. Ο πρώην γιατρός της Φόρμουλα 1, Γκάρι Χάρτστιν έχει αναλύσει τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Ο εκπρόσωπος του ιδρύματος "Headway", το οποίο βοηθάει ασθενείς που ζουν με εγκεφαλικά τραύματα, Λουκ Γκριγκς σχολίασε στο BBC: "Ξυπνώντας από το κώμα δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που παρουσιάζεται στις ταινίες. Είναι μια μακρά χρονικά διαδικασία που μπορεί να πάρει αρκετές μέρες ή και εβδομάδες. Ο αρχικός φόβος της οικογένειας σχετικά με το αν θα ζήσει ο ασθενής ή όχι, αντικαθίσταται με τον φόβο του τι μπορεί να φέρει το μέλλον και το σημείο που θα φτάσει η αποθεραπεία. Οι ασθενείς ανοίγουν τα μάτια τους, αντιδρούν στον πόνο και τέλος στα άτομα που επικοινωνούν μαζί τους".

Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η υποστήριξη που θα έχει ο ασθενής από τους δικούς του ανθρώπους. Αν κρίνουμε από τη σχέση ζωής με την Κορίνα και τον τρόπο που του συμπαραστέκεται σχεδόν δυο μήνες τώρα, τότε ο Σουμάχερ δεν θα έχει πρόβλημα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ