FORMULA 1

Έχει ο Vettel προσύμφωνο με τη Mercedes;

GP AUSTRALIA F1/2017 - 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP AUSTRALIA F1/2017 - © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

Το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται καυτό λόγω των μεταγραφικών σεναρίων - όχι μόνο στο ποδόσφαιρο - αλλά και στον μαγικό κόσμο της Formula 1!

Κι αυτό διότι πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, πράγμα που μπορεί να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις! Βλέπετε τόσο στο στρατόπεδο της πρωταθλήτριας Mercedes AMG όσο και σε εκείνο της Ferrari, στο τέλος του 2017 ολοκληρώνονται οι συμφωνίες και με τους δύο οδηγούς!

Τι θα γίνει λοιπόν ενόψει 2018; Θα έχουμε κάποια μεταγραφική βόμβα; Μπορεί ναι, μπορεί όχι, όμως οι φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει και αυτή που τραβάει το ενδιαφέρον είναι φυσικά εκείνη που θέλει τον Sebastian Vettel να ντύνεται στα ασημί! Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τη Mercedes για την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Προς το παρόν δύο είναι τα πρόσωπα που μιλούν για αυτό το θέμα. Από τη μία ο πρώην ιδιοκτήτης ομάδας και νυν τηλεσχολιαστής Eddie Jordan που κάνει λόγο για επαφές των δύο πλευρών και από την άλλη, ο πιο… αξιόπιστος Leo Turrini. Πρόκειται για Ιταλό δημοσιογράφο, με διασυνδέσεις εντός Μαρανέλο, που συνήθως δεν γράφει απλά για τα πρωτοσέλιδα.

GP AUSTRALIA F1/2017 - 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP AUSTRALIA F1/2017 - © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

Έγραψε λοιπόν: "Δεν είναι μυστικό πως μετά την αποχώρηση του Nico Rosberg από την ενεργό δράση, η Mercedes επικοινώνησε με τον Sebastian. Μάλιστα στις δοκιμές εξέλιξης που έγιναν το Χειμώνα στη Βαρκελώνη, ο Niki Lauda είχε πει εμπιστευτικά σε φίλους πως ο Vettel είχε υπογράψει προσύμφωνο με για την επόμενη σεζόν".

Μένει να αποδειχθεί στη πορεία κατά πόσο αυτό είναι αληθές. Αν και υπάρχει και η άλλη διάσταση που λέει πως ένα προσύμφωνο δεν είναι δεσμευτικό. Και πως τα φετινά επίπεδα ανταγωνιστικότητας της Ferrari, μπορούν να πείσουν τον Γερμανό να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Photo credits: Ferrari Media Site

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ