FORMULA 1

Έχασε το τρόπαιο του πρωταθλητή ο Rosberg

Έχασε το τρόπαιο του πρωταθλητή ο Rosberg

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αποκάλυψε μία περίεργη ιστορία που παραλίγο να του στερήσει το τρόπαιο του περσινού τίτλου.

Αν όλη σου τη ζωή παλεύεις για την επίτευξη ενός στόχου, της κατάκτησης του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, το λογικό είναι το τρόπαιο που συνόδεψε αυτή την επιτυχία, να είναι ένα από τα πολυτιμότερα πράγματα που έχεις στον κόσμο, σωστά; Σκέψου να το χάσεις!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Nico Rosberg επιβεβαίωσε τη σχέση στοργής με το βαρύτιμο τρόπαιο αλλά και την αγωνία όταν το έχασε – ναι, το έχασε! Αυτό αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του εντυπωσιακού σόου της Formula 1 στην Πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, όπου εξιστόρησε τι ακριβώς συνέβη με το ασημένιο και χρυσό τρόπαιο στο οποίο είναι χαραγμένες οι υπογραφές όλων των παγκόσμιων πρωταθλητών της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

"Το τρόπαιο αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Πρέπει να παραδεχθώ πως τρομάξαμε γιατί το στείλαμε στο Goodwood για τις ανάγκες του Φεστιβάλ Ταχύτητας αλλά χάθηκε, χάθηκε στο ταχυδρομείο! Το ψάχναμε 5 μέρες! Πέρασα δύσκολες στιγμές αλλά το έχω πάλι στα χέρια μου", είπε ο Rosberg.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για τον Γερμανό που την προσεχή Κυριακή θα βρεθεί στο Σίλβερστοουν, για να παρακολουθήσει από κοντά το Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας.

Photo Credits: Mercedes AMG

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ