FORMULA 1

Έβρισε τον Αλόνσο και απολύθηκε

Έβρισε τον Αλόνσο και απολύθηκε

Η γνωστή Ιταλίδα δημοσιογράφος Πάολα Σαλούτσι απομακρύνθηκε από τον τηλεοπτικό κολοσσό Sky Italia, εξαιτίας σχολίου στο Twitter όπου έβριζε τον Φερνάντο Αλόνσο.

Η δημοσιογράφος Πάουλα Σαλούτσι δουλεύει 28 χρόνια στην ιταλική τηλεόραση. Στα 51 της χρόνια μάλλον έμεινε χωρίς δουλειά, καθώς απομακρύνθηκε από το Sky Italia.

Γιατί να ενδιαφέρει αυτό; Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η αιτία της απομάκρυνσης της ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο. Η Σαλούτσι, οπαδός της Ferrari, προχώρησε σε ένα ντροπιαστικό σχόλιο στο Twitter στις 10 Απριλίου.

" Αλόνσο, η Scuderia Ferrari ανέκτησε τη μνήμη της και πλέον θυμάται πόσο εγωιστής, ζηλιάρης και ηλίθιος είσαι". Το tweet δεν υπάρχει πλέον, αφού το έσβησε η Σαλούτσι, αλλά μάλλον ήθελε να σχολιάσει τη δήλωση του Αλόνσο πως ίσως μετανιώσει που έφυγε από τη Ferrari, αν η ιταλική ομάδα κατακτήσει τον τίτλο.

Η Σαλούτσι ζήτησε συγγνώμη, αλλά ήταν αργά. Αντικαταστάθηκε από τον τηλεοπτικό κολοσσό που διατηρεί τα δικαιώματα της Φόρμουλα 1. Η δημοσιογράφος ειρωνεύτηκε τις αναφορές για κενά στη μνήμη που έχει ο Αλόνσο μετά το σφοδρό ατύχημα στις δοκιμές της Βαρκελώνης.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ