FORMULA 1

Έτσι πανηγύρισαν τον τίτλο στη Mercedes

Έτσι πανηγύρισαν τον τίτλο στη Mercedes

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος κατασκευαστών, οι Hamilton, Rosberg και επικεφαλής επισκέφθηκαν τα εργοστάσια της ομάδας στην Αγγλία (VIDEO).

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος κατασκευαστών για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι πιλότοι της Mercedes AMG Petronas συνοδευόμενοι από τα κορυφαία στελέχη της ταξίδεψαν στην Αγγλία όπου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Brixworth και στο Brackley.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν για να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά μακριά από τις πίστες για να μπορέσει η ομάδα να έχει αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με 12 νίκες, 29 παρουσίες στο βάθρο, 14 pole positions και 9 ταχύτερους γύρους αγώνα σε σύνολο 15 GP τα "ασημένια βέλη" αποτελούν και φέτος φόβητρο για κάθε αντίπαλο.

Mercedes Celebrates Formula One World Constructors Championship at Brixworth.
Mercedes Celebrates Formula One World Constructors Championship at Brixworth. MERCEDES CELEBRATES FORMULA ONE WORLD CONSTRUCTORS CHAMPIONSHIP AT BRIXWORTH.

Στο Sochi, ο Hamilton πανηγύρισε ακόμα μια νίκη και σε συνδυασμό με την ποινή που επιβλήθηκε στον Kimi Raikkonen καθώς κρίθηκε υπεύθυνος για το ατύχημα που είχε με τον Valtteri Bottas στον τελευταίο γύρο, η Mercedes κατέκτησε το δεύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατασκευαστών στην ιστορία της.

Eπόμενος στόχος πια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος οδηγών, με τον Hamilton να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τρίτο τίτλο του στον αμέσως επόμενο αγώνα, στο Austin, στις 25/10.

Έτσι πανηγύρισαν τον τίτλο στη Mercedes

Δείτε στο video στιγμιότυπα από τους πανηγυρισμούς στις εγκαταστάσεις της ομάδας καθώς επίσης και δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

Συνεχίζουν μαζί Pirelli - F1 μέχρι και το 2019

H ανάλυση του αγώνα της Ρωσίας

GP Ρωσίας - RACE: Nίκη Hamilton σε επεισοδιακό αγώνα (VIDEOS)

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ