FORMULA 1

Έτοιμος να υπογράψει ο Perez

Sergio Perez (MEX) Sahara Force India F1 celebrates his third position at the podium with the team.
Monaco Grand Prix, Sunday 29th May 2016. Monte Carlo, Monaco.
Sergio Perez (MEX) Sahara Force India F1 celebrates his third position at the podium with the team. Monaco Grand Prix, Sunday 29th May 2016. Monte Carlo, Monaco. SAHARA FORCE INDIA

Εκτός απροόπτου η Force India θα επεκτείνει τη συνεργασία της με τους δύο οδηγούς της και για το πρωτάθλημα Formula 1 του 2018.

Πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Force India είναι ο Sergio Perez. O27χρονος που είναι στην ινδική ομάδα από το 2014 θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους οδηγούς του grid και το όνομά του συνδέεται συχνά με άλλες ομάδες. Οι πιο πρόσφατες φήμες των ήθελαν ως έναν εκ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του Kimi Raikkonen στη Ferrari.

Όμως όλα δείχνουν πως ο Φινλανδός θα παραμείνει στο Μαρανέλο και πως τόσο η Red Bull Racing όσο και η Mercedes θα συνεχίσουν με τα ίδια οδηγικά δίδυμα. Κι ενώ η λίστα υποψηφίων για τη Renault περιλαμβάνει ήδη πολλά ονόματα, ενδεχομένως η παραμονή στη Force India που μάλιστα διανύει και την καλύτερη περίοδό της, να είναι η καλύτερη επιλογή.

Η περίπτωση του Esteban Ocon είναι πιο εύκολη αφού πάει… πακέτο με τις υβριδικές μηχανές της Mercedes. Αφού λοιπόν η ινδική ομάδα έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον Perez, η ώρα των ανακοινώσεων ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018 πλησιάζει.

«Ακόμα δεν έχουμε υπογράψει νέα συμβόλαια αλλά δεν είμαστε μακριά από τη συμφωνία. Νομίζω πως μπορεί να έχει κλείσει το θέμα μέχρι το Σπα. Το πιθανότερο είναι να διατηρήσουμε και τους δύο οδηγούς μας αλλά δεν λέω 100% γιατί ακόμα κανένας εκ των δύο δεν έχει υπογράψει», είπε ο επικεφαλής δραστηριοτήτων της Force India, Otmar Szafnauer.

Πάντως ακόμα κι αν κάτι «στράβωνε» την τελευταία στιγμή, η Force India θα είχε και σχέδιο Β. Αυτό δεν θα ήταν άλλο από τη στρατολόγηση ενός ακόμα «προστατευόμενου» της Mercedes, του Pascal Wehrlein, που δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στη Sauber.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ