Εσώρουχα εμπνευσμένα από την F1!

Εσώρουχα εμπνευσμένα από την F1!

Η Selina Bond είναι μια νέα και φιλόδοξη σχεδιάστρια μόδας, η οποία αναδείχθηκε σχεδιάστρια της χρονιάς σε Βρετανικό διαγωνισμό εσωρούχων. Πηγή έμπνευσης για την νεαρή σχεδιάστρια που παρουσίασε μια ξεχωριστή και πρωτοπoριακή συλλογή εσωρούχων, αποτέλεσε η Formula 1.

Η Selina Bond είναι μια νέα και φιλόδοξη σχεδιάστρια μόδας, η οποία ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό αυτό χώρο, καθώς αναδείχθηκε σχεδιάστρια της χρονιάς σε Βρετανικό διαγωνισμό εσωρούχων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Πηγή έμπνευσης για την νεαρή σχεδιάστρια που παρουσίασε μια ξεχωριστή και πρωτοπoριακή συλλογή εσωρούχων, αποτέλεσε η Formula 1.

Για τη δημιουργία αυτής της εξεζητημένης σειράς εσωρούχων χρησιμοποιήθηκαν ειδικά καλούπια που χρησιμοποιούνται και για την κατασκευή μονοθεσίων της F1, καθώς επίσης και ανθρακονήματα.

Ο πατέρας της, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στο χώρο της Formula 1 ως μηχανικός, ήταν αυτός που τη βοήθησε στο να δημιουργήσει τη σειρά εσωρούχων από ανθρακονήματα.

«Ο πατέρας μου με βοήθησε να δημιουργήσω τα ανθρακονημάτινα καλούπια τα οποία στη συνέχεια κάλυψα εσωτερικά με μαλακό βελούδο. Στη συνέχεια περάστηκαν με βερνίκι ώστε να γυαλίζουν», αναφέρει η νεαρή σχεδιάστρια και προσθέτει: «Μου πήρε τέσσερις μήνες να ολοκληρώσω τη συλλογή με τον περισσότερο χρόνο να χρειάζεται για την κατασκευή καλουπιών. Μου αρέσει να δουλεύω με αυτό το υλικό γιατί μπορεί να εφαρμοστεί με τόση ακρίβεια στις γυναικείες καμπύλες που δημιουργεί μια πολύ κυρίαρχη εικόνα».

Ανθρακονημάτινα και sexy!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Αυτή είναι η νέα Ferrari SF70H! [video+photos]
Αποκάλυψη για τη νέα McLaren MCL32 [video+photos]
Αυτό είναι το νέο «πανίσχυρο θηρίο» της Mercedes AMG Petronas [video+photos]
 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24