FORMULA 1

Επίσημο: Στη Mercedes μέχρι το 2020 ο Χάμιλτον

Επίσημο: Στη Mercedes μέχρι το 2020 ο Χάμιλτον
AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Λιούις Χάμιλτον θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια στη Mercedes με μία συμφωνία που θα του αποφέρει 80 εκατομμύρια λίρες!

Η σχέση του Λιούις Χάμιλτον με την Mercedes θα συνεχιστεί για ακόμα δύο χρόνια. Ο Βρετανός πιλότος έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στη Mercedes μέχρι το 2020.

Φυσικά, ο Λιούις Χάμιλτον θα εισπράξει και το ανάλογο αντίτιμο αφού θα λαμβάνει 40 εκατομμύρια λίρες ετησίως.

"Αν και απολαύσαμε τόση επιτυχία μαζί από το 2013, η Mercedes είναι πιο πεινασμένη από ποτέ. Από τον Dr Dieter Zetsche και τα μέλη του συμβουλίου στο τιμόνι της Daimler, ως τον Toto και την ηγεσία της ομάδας, ως κάθε άτομο που συναντώ στους διαδρόμους του Brixworth και του Brackley.

Το αγωνιστικό πάθος που καίει έντονα μέσα μου, μοιράζεται με κάθε μέλος αυτής της ομάδας. Πάντα κυνηγάμε την επόμενη βελτίωση και ψάχνουμε ακόμη βαθύτερα για να εξασφαλίσουμε ότι θα βρεθούμε στην κορυφή. Ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί τις επόμενες δυόμισι σεζόν" τόνισε για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τι έχει καταφέρει ο Βρετανός σε αυτά τα πέντε χρόνια που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Mercedes; Συνολικά έχει τρέξει σε 108 αγώνες, έχει εκκινήσει 50 φορές από την pole position, από αυτές έχει δει τις 44 πρώτος την καρό σημαία, ενώ έχει ανέβει 75 φορές πάνω στο πόντιουμ.

Πως μεταφράζονται όλοι αυτοί οι αριθμοί στην πράξη; Με τρία Παγκόσμια πρωταθλήματα!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ