FORMULA 1

Επικοινωνεί με την οικογένειά του ο Σουμάχερ

Επικοινωνεί με την οικογένειά του ο Σουμάχερ

Ενθαρρυντικά μηνύματα για την πορεία της αποθεραπείας του Μίχαελ Σουμάχερ έρχονται από το εξωτερικό με τον Γερμανό να φέρεται να έχει επικοινωνία με την οικογένειά του.

Η μάχη που δίνει ο Μίχαελ Σουμάχερ συνεχίζει να συγκλονίζει. Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής μετά το ατύχημα που είχε κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του και συνεχίζει να παλεύει για να επανέρθει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Όπως έχει τονίσει πολλές φορές η σύζυγός του, η μάχη που θα δώσει ο Μίχαελ Σουμάχερ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και θα κρατήσει για αρκετό καιρό.

Εκείνο που κάνει τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι πως ο Γερμανός έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, όπως αυτό της "Mirror"., ο "Σούμι" πλέον μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένεια του χρησιμοποιώντας τα βλέφαρα του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε ένα σχετικά σύντομο διάστημα δεν αποκλείεται να πάει στο σπίτι του. Το κλειδί στην αποθεραπεία του θα είναι η επούλωση των σοβαρών τραυμάτων που του άφησε το σοβαρό ατύχημα που είχε.

Την ίδια ώρα οι γιατροί στην κλινική της Ελβετίας, όπου βρίσκεται, υπολογίζουν πως σύντομα ο 45χρονος θα είναι σε θέση να είναι σε όρθια στάση χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό αμαξίδιο που θα ελέγχει ο ίδιος μέσα από το στόμα του.

Παράλληλα, κροατικά μέσα αναφέρουν πως ο "Σούμι" σύντομα θα λάβει και άλλη βοήθεια. Αυτή θα του τη δώσουν ο Ντάρκο Τσούμπι και ο Βέντραν Ντελέτις. Πρόκειται για δύο γιατρούς οι οποίοι έχουν αναπτύξει μια τεχνική με μικροτσίπ που επιτρέπει στον ασθενή να ανακτήσει μέρος της κίνησης και της ομιλίας του κι αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στον Μίκαελ Σουμάχερ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ