FORMULA 1

Ecclestone: "Η F1 στα χειρότερα της!"

Ecclestone: "Η F1 στα χειρότερα της!"
Ecclestone

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έντονα από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού έκανε ο ισχυρός άνδρας της Formula 1, Bernie Ecclestone, για το επίπεδο της διοργάνωσης.

Αίσθηση προκάλεσαν οι απαξιωτικές δηλώσεις του Bernie Ecclestone για το επίπεδο της Formula 1 και για το γεγονός ότι κάποιες ομάδες, όπως η Mercedes για παράδειγμα, δεν επιθυμούν τη λήψη ρηξικέλευθων μέτρων ώστε να ανακατευτεί η τράπουλα και να αυξηθεί ο ανταγωνισμός από το 2017.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Εδώ και καιρό οι ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για τις αλλαγές των τεχνικών κανονισμών από το 2017, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν φως στο τούνελ.

« Δεν υπάρχει περίπτωση οι ομάδες να συμφωνήσουν για τις αλλαγές στους κανονισμούς μέχρι την 1η Μαρτίου που είναι η προθεσμία», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Formula 1 σε συνέντευξή του στην Daily Mail προσθέτοντας: « Οι περισσότεροι συμμετέχοντες το μόνο που σκέφτονται είναι το δικό τους καλό βραχυπρόθεσμα. Το μακροπρόθεσμο για τους περισσότερους από αυτούς είναι δύο ή τρεις αγώνες. Το αποτέλεσμα είναι ότι η F1 βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της. Δεν θα ξόδευα τα χρήματά μου για να παρακολουθήσω έναν αγώνα με την οικογένειά μου. Σε καμία περίπτωση!».

« Ποιο το νόημα όταν πάνω κάτω ξέρεις -και στα γραφεία στοιχημάτων το ξέρουν, δεν είναι ηλίθιοι- ότι ο Lewis Hamilton θα φέρει κατά πιθανότητα το μονοθέσιό του στην pole position και πιο πιθανό από το να μην τερματίσει θα νικήσει τον αγώνα και η άλλη Mercedes θα είναι στο βάθρο;», δήλωσε ο 85χρονος Βρετανός τονίζοντας πως υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σπορ είναι ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt. « Δυστυχώς έχει γίνει διπλωμάτης. Θέλει όλοι να είναι χαρούμενοι. Είναι ωραίο για έναν πρόεδρο να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Δεν είναι δυνατόν να τους έχεις όλους ευχαριστημένους. Θα έπρεπε να συνεχίσει με όλα τα άλλα πράγματα, αλλά να παραδώσει την ευθύνη για την F1 σε κάποιον άλλο. Θα μιλήσω μαζί του για το θέμα».

Διαβάστε ακόμη στο Car and Driver:

Αυτά είναι τα μονοθέσια του 2016 (PHOTOS+VIDEOS)

Έλαμψαν Ferrari και Mercedes (VIDEO)

Πήρε κεφάλια η Honda!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ