FORMULA 1

Δικηγόρος Σουμάχερ: "Ο Μίκαελ δεν μπορεί να περπατήσει"

Δικηγόρος Σουμάχερ: "Ο Μίκαελ δεν μπορεί να περπατήσει"

Ο δικηγόρος του Μίκαελ Σουμάχερ, Φελίζ Νταμν, υποστήριξε ότι ο Γερμανός πιλότος δεν μπορεί να περπατήσει - διαψεύδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα - παρά μόνο με βοήθεια θεραπευτών ενώ καταφέρνει να κουνά και το χέρι του.

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που υποστήριξαν ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι σε θέση να περπατήσει κανονικά προχώρησε ο δικηγόρος του Γερμανού πιλότου, Φελίζ Νταμν, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να το κάνει παρά μόνο κάποια βήματα και να σηκώνει λίγο το χέρι του.

"Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος. Αλλά μπορεί και περπατά λίγο με τη βοήθεια των θεραπευτών του. Καταφέρνει να κάνει λίγα βήματα. Επίσης, μπορεί να σηκώνει λίγο το χέρι του.

Δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ δεν είναι σε θέση να σταθεί όρθιος ακόμα και με τη βοήθεια των θεραπευτών του. Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι μετά από ένα πρόσφατο δημοσίευμα να ξεκαθαρίσουμε πως ο ισχυρισμός ότι ο Μίκαελ μπορεί να περπατήσει ξανά δεν είναι αληθής. Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι ανεύθυνοι, δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του", υποστήριξε ο Φελίζ Νταμν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ