FORMULA 1

Διαψεύδει τα σενάρια η McLaren

Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain. 
Sunday 16 April 2017.
Eric Boullier, Racing Director, McLaren.
Photo: Steven Tee/McLaren
ref: Digital Image _O3I7293
Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain. Sunday 16 April 2017. Eric Boullier, Racing Director, McLaren. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _O3I7293 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Η βρετανική ομάδα ξεκαθαρίζει πως δεν αφήνει τη Honda για τη Mercedes.

Στο περιθώριο του Grand Prix της Ρωσίας, ο πρώην ιδιοκτήτης ομάδας και νυν τηλεσχολιαστής, Eddie Jordan, έριξε λάδι στη φωτιά δηλώνοντας πως η McLaren έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τη Mercedes, ώστε να περάσει στο δικό της στρατόπεδο το 2018, δίνοντας τέλος στην επίπονη και γεμάτη δράμα συνεργασία με τη Honda για την παροχή υβριδικών μηχανών.

Ωστόσο, από το στρατόπεδο της βρετανικής ομάδας, έσπευσαν να διαψεύσουν τα λεγόμενα του δαιμόνιου Ιρλανδού. Η διάψευση ήρθε διά στόματος του αγωνιστικού διευθυντή της McLaren, Eric Boullier.

"Μπορώ να σας πω με σιγουριά πως ο Eddie Jordan κάνει λάθος", είπε λακωνικά στο motorsport.com ο Γάλλος.

Επί του ίδιου θέματος τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος της… απέναντι πλευράς, δηλαδή της Mercedes, κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων, Toto Wolff.

"Δεν χρειάζονται τους δικούς μας κινητήρες. Έχουν μία συνεργασία με τη Honda που αυτή τη στιγμή διανύει δύσκολη φάση. Όμως και οι δύο εταιρείες έχουν τους πόρους και τους ανθρώπους, ώστε να βγουν από τη δύσκολη θέση", είπε ο Αυστριακός.

Όλα αυτά την ώρα που η Honda ανακοίνωνε τη συνεργασία και με τη Sauber με εφαλτήριο το 2018 ενώ η McLaren είχε ένα ακόμα αγώνα-εφιάλτη, με τον Fernando Alonso να μην εκκινεί καν λόγω προβλήματος στο σύστημα ERS της ιαπωνικής υβριδικής μηχανής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ