FORMULA 1

Δεν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε Red Bull-Verstappen

Δεν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε Red Bull-Verstappen
2014 GETTY IMAGES

O μπαμπάς Verstappen σβήνει νωρίς την όποια φωτιά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τεταμένες σχέσεις με τη Red Bull Racing.

Την προηγούμενη Κυριακή η Red Bull Racing πανηγύρισε την παρθενική της νίκη για φέτος, με τον Daniel Ricciardo να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν. Ενός επεισοδιακού αγώνα, γεμάτου ανατροπές και… συνέχεια και μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

Στο στρατόπεδο της αυστριακής ομάδας επικρατούσε χαρμολύπη καθώς μπορεί ο Αυστραλός οδηγός να κέρδισε τον αγώνα, ωστόσο ο teammate του, Max Verstappen, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον δωδέκατο (;;;) γύρο.

Αυτή ήταν η τέταρτη εγκατάλειψη του 19χρονου στους τελευταίους έξι αγώνες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και εύλογα, μέσω team radio εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες, όπως άρχισε να φημολογείται.

Πράγμα που επιβεβαίωσε και ο πατέρας του και πρώην οδηγός της Formula 1, Jos Verstappen, μιλώντας στο F1i.com: "Μη δημιουργείτε δικές σας ιστορίες. Είμαστε χαρούμενοι στη Red Bull".

Photo Credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ