FORMULA 1

Δεν θα κάνει "παιχνίδια" στρατηγικής ο Bottas

Großer Preis von Aserbaidschan 2017, Freitag - Wolfgang Wilhelm
Großer Preis von Aserbaidschan 2017, Freitag - Wolfgang Wilhelm DAIMLER AG

Ο οδηγός της Mercedes θα τρέξει για τη νίκη στο Grand Prix Αυστρίας και όχι με στρατηγική που θα ευνοήσει τον Lewis Hamilton.

Ο Valtteri Bottas πανηγύρισε στο Red Bull Ring τη δεύτερη pole position της καριέρας του στη Formula 1. Την ίδια ώρα, ο teammate του Lewis Hamilton, σημείωνε τον τρίτο καλύτερό χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές αλλά οι ποινή πέντε θέσεων για αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων στην W8 EQ Power+, τον ρίχνει μόλις στην όγδοη θέση του grid.

Εύλογα ρωτήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε, αν η στρατηγική της Mercedes θα είναι να… καθυστερεί τους οδηγούς της Ferrari, ώστε να πλησιάσει στην κορυφή ο Hamilton.

Αφού χαμογέλασε αμήχανα, προφανώς αρνήθηκε πως υπάρχει ένα τέτοιο σενάριο. Δέχθηκε όμως πως μας περιμένει μεγάλη μάχη αφού η pole στο Σπίλμπεργκ ήρθε με διαφορά μόλις 42 χιλιοστών του δευτερολέπτου από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Sebastian Vettel.

"Νιώθω ωραία. Απόλαυσα την οδήγηση μπροστά σε αυτό το εξαιρετικό κοινό αλλά και το μονοθέσιο καθώς όσο περνούσε η ώρα, γινόταν και καλύτερο. Έκανα καλό γύρο στο τέλος, δεν ήταν τέλειος αλλά ήταν αρκετός. Αύριο θα έχουμε μία όμορφη μάχη, στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη", συνέχισε ο Bottas.

Photo Credits: Mercedes AMG

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ