FORMULA 1

Δεν μετανιώνει που έφυγε ο Αλόνσο

Δεν μετανιώνει που έφυγε ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν μετανιώνει που έφυγε από τη Ferrari, μετά τη νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Σεπάνγκ.

Ο Φερνάντο Αλόνσο είπε στη Σαγκάη πως η μοναδική περίπτωση για να μετανιώσει τη φυγή του από τη Ferrari, θα είναι μόνο αν η ιταλική ομάδα κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα. Ο Ισπανός έφυγε από το Μαρανέλο τον περασμένο χειμώνα μετά από πέντε χρόνια και σήμερα βρίσκεται στη McLaren.

" Περίμενα αυτή την ερώτηση αργά ή γρήγορα, μετά τη νίκη της Ferrari στο δεύτερο αγώνα της χρονιάς και εμένα εκτός στο Q2 των δοκιμών. Είναι η ιδανική στιγμή να με ρωτήσετε. Ήμουν στη Ferrari για πέντε χρόνια, ήμουν δεύτερος τρεις φορές και δεν ήθελα να είμαι δεύτερος για τέταρτη φορά. Αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς, ίσως η άποψη μου να είναι διαφορετική. Υπήρχαν χρονιές που ξεκινήσαμε πολύ καλά στη Ferrari, κερδίζοντας εδώ για παράδειγμα το 2013, αλλά έχει σημασία τι κάνεις το Νοέμβριο και το Νοέμβριο δεν είχαμε νικήσει ποτέ. Θέλω να νικήσω το Νοέμβριο". Το Νοέβριο τελειώνει η σεζόν, έχουμε πρωταθλητή.

Το ατύχημα του στις δοκιμές της Βαρκελώνης τον υποχρέωσε να χάσει την πρεμιέρα στη Μελβούρνη. Στη Σεπάνγκ η McLaren δεν ήταν καλή, αλλά ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής διευκρίνισε πως η βρετανική ομάδα δεν έχει χάσει το δρόμο της.

"Δεν υπάρχει ημερομηνία ή Grand Prix που νομίζουμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Επίσης, δεν ρωτάμε τη Honda πότε αυτό θα συμβεί. Βάζουμε όλη μας την προσπάθεια στο πρότζεκτ, όλες τις πηγές που έχουμε, όλους τους ανθρώπους που έχουμε. Είναι θέμα χρόνου (σ.σ. να δούμε αποτέλεσμα). Ελπίζουμε πως θα έρθει σύντομα αυτή η στιγμή".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ