FORMULA 1

Αυτή είναι η Manor MRT05

MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 22:  Pascal Wehrlein of Germany and Manor drives during day one of F1 winter testing at Circuit de Catalunya on February 22, 2016 in Montmelo, Spain.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 22: Pascal Wehrlein of Germany and Manor drives during day one of F1 winter testing at Circuit de Catalunya on February 22, 2016 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Manor MRT05 είναι το καλύτερο και πιο εξελιγμένο μονοθέσιο της ομάδας σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της, John McQuilliam.

Ο τεχνικός διευθυντής της Manor, John McQuilliam χαρακτήρισε το νέο μονοθέσιο της ομάδας ως « το καλύτερο που έχουμε κατασκευάσει. Σίγουρα το πιο εξελιγμένο, το πιο φιλόδοξο και το πιο επιθετικό».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Η κωδική ονομασία του είναι MRT05 και με αυτό οι ιθύνοντες της μικρής ομάδας ευελπιστούν πως θα κερδίσουν το σεβασμό των αντιπάλων.

«Έχουμε τελειώσει με το να γυρίζουμε απλά στην πίστα κάνοντας τους άλλους να δείχνουν καλοί», τονίζει ο αγωνιστικός διευθυντής Dave Ryan.

Η αισιοδοξία τους για καλή πορεία πηγάζει από το γεγονός ότι έχουν εξασφαλίσει την πανίσχυρη κινητήρια μονάδα της Mercedes-Benz (Mercedes PU106C ) καθώς επίσης το κιβώτιο ταχυτήτων και άλλα εξαρτήματα από την Williams Advanced Engineering.

Στο δυναμικό της Manor έχει ενταχθεί εδώ και λίγο καιρό ο έμπειρος Έλληνας αεροδυναμιστής Νικόλας Τομπάζης.

Δύο νέοι και άπειροι πιλότοι στελεχώνουν το δίδυμο της ομάδας φέτος, ο Γερμανός Pascal Wehrlein και ο Ινδονήσιος Rio Haryanto.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Ανακοίνωσε Haryanto η Manor

Το γκριντ της Formula 1 για το 2016

Τα "αποκαλυπτήρια" των νέων μονοθεσίων

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ