Αποσύρθηκε ο Wehrlein

Αποσύρθηκε ο Wehrlein

Μπορεί να είχε πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της FIA για να τρέξει στο Grand Prix Αυστραλίας αλλά οι πόνοι δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που έπρεπε να ξεπεράσει ο Pascal Wehrlein.

O οδηγός της Sauber που τραυματίστηκε στη πλάτη κατά τη διάρκεια του «Αγώνα των Πρωταθλητών» των περασμένο Ιανουάριο, πέρασε καιρό στα… pits. Έχασε το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης και παρότι συμμετείχε κανονικά στο δεύτερο αλλά και στην πρώτη ημέρα δράσης στη Μελβούρνη, τελικά αντιλήφθηκε πως δεν ήταν ακόμα έτοιμος.

Τουλάχιστον όχι για να τρέξει σε ολόκληρο τον αγώνα της Κυριακής.

Έτσι τη θέση του πήρε πάλι ο Antonio Giovinazzi, «δανεικός» από τη Ferrari. Μάλιστα ο Ιταλός έκανε πολύ καλή εμφάνιση στις πρώτες του κατατακτήριες δοκιμές στη Formula 1, σημειώνοντας την 16 καλύτερη επίδοση.

Όσο για τον Wehrlein, προφανώς ήταν απογοητευμένος: «Το επίπεδο της φυσικής μου κατάταξης δεν είναι τέτοιο που να μου επιτρέψει να ολοκληρώσω τον αγώνα. Εξήγησα την κατάσταση στην ομάδα χθες βράδυ και αποφάσισαν να μη πάρουμε ρίσκα. Είναι κρίμα αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση για την ομάδα».

Όπως τόνισε η επικεφαλής της Sauber, Monisha Kaltenborn, υπολογίζουν ο Wehrlein να τρέξει κανονικά στον επόμενο αγώνα, σε δύο εβδομάδες στην Κίνα.

Photo credits: AP Photo/Rick Rycroft

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24