Απορούν στη McLaren

Απορούν στη McLaren

H εμφάνιση στη δεύτερη ημέρα δοκιμών του Μπαχρέιν αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη.

Όπως τόσο καιρό από το στρατόπεδο της McLaren-Honda επικοινωνείται πως συχνά δεν γνωρίζουν τις αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την υβριδική μηχανή, έτσι τώρα παραδέχονται πως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τι έγινε… σωστά, στη δεύτερη ημέρα του τεστ στο Σακχίρ.

Παρότι η πρώτη ημέρα στις δοκιμές εξέλιξης να θύμιζε λίγο πολύ τον εφιάλτη του αγωνιστικού τριημέρου στο Μπαχρέιν, ξαφνικά όλα άλλαξαν. Η MCL32 ήταν πιο γρήγορη του αναμενομένου και το σημαντικότερο, απόλαυσε παροιμιώδη αξιοπιστία καθώς ο τέταρτος σε χρόνους Stoffel Vandoorne, συμπλήρωσε 81 γύρους χωρίς προβλήματα! Ενδεικτικά θα σας πούμε πως ο αγώνας της Κυριακής ήταν 57 γύρων. Ο Βέλγος δεν εκκίνησε καν ενώ ο Fernando Alono αποσύρθηκε μετά από 54 περάσματα.

Τι άλλαξε λοιπόν ξαφνικά σήμερα; Η ειλικρίνεια του αγωνιστικού διευθυντή της ιστορικής βρετανικής ομάδας, Eric Boullier, ήταν αφοπλιστική.

"Αν ξέραμε τι… αυτό είναι το πρόβλημα, δεν ξέρουμε! Όλα σήμερα λειτούργησαν τέλεια. Μάλιστα πιέσαμε κιόλας την τύχη μας, αλλάζοντας ρυθμίσεις και προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να κυνηγήσουμε περισσότερο τα όριο. Κι όλα δούλευαν κανονικά. Σήμερα ήταν μία κανονική ημέρα δοκιμών για εμάς, όπου δοκιμάσαμε όλα όσα θέλαμε", είπε ο Γάλλος.

Ενδεικτικά ήταν και τα λόγια του Vandoorne: "Νομίζω πως είναι η πρώτη ημέρα που δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Σήμερα κάναμε πολλή δουλειά στον τομέα του set up, που θα έπρεπε να έχει γίνει στις δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης"!

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24