FORMULA 1

Αποκάλυψη για την Haas F1 VF-17

Αποκάλυψη για την Haas F1 VF-17

Αποκαλυπτήρια για το νέο μονοθέσιο της Haas F1 Team, με το οποίο ευελπιστεί να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος.

Στην πρώτη της σεζόν στη Formula 1 η νεοσύστατη Haas F1 Team είχε θετική παρουσία καταλαμβάνοντας την 8η θέση στο Πρωτάθλημα. Φέτος, με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς , έχει μια νέα πρόκληση μπροστά της. Σαφώς πιο έμπειρη μετά την περσινή εμπειρία, η Haas F1 θα επιδιώξει να κάνει το επόμενο βήμα προς τα εμπρός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ, ΦΩΤΟ: HAAS F1 TEAM

Νομίζω ότι με τη γνώση που έχουμε, πρέπει να αποδώσουμε λίγο καλύτερα φέτος”, τονίζει ο ιδρυτής και πρόεδρος της ομάδας, Gene Haas. “ Αν μπορέσουμε να τα καταφέρουμε λίγο καλύτερα, γιατί το επιχειρηματικό μας μοντέλο στην F1 μας επιτρέπει να λειτουργούμε πιο αποτελεσματικά, ίσως να είμαστε σε θέση να ανέβουμε μια ή δύο θέσεις σε σχέση με πέρσι”.

Το νέο μονοθέσιο, όπως και ο προκάτοχός του, χρησιμοποιεί τις κινητήριες μονάδες της Ferrari.

Αποκάλυψη για την Haas F1 VF-17

Ο Romain Grosjean αποδείχθηκε λίρα εκατό πέρσι για την Haas συγκεντρώνοντας και τους 29 βαθμούς της ομάδας με καλύτερο αποτέλεσμα την 5η θέση στο Μπαχρέιν. Φέτος στο πλευρό του θα έχει τον επίσης φιλόδοξο Kevin Magnussen που ήρθε από την Renault F1.

"Εφαρμόσαμε όσα μάθαμε πέρσι"

“Το μονοθέσιο είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το περσινό. Πάντα προσπαθείς να κάνεις γρηγορότερο μονοθέσιο το οποίο φυσιολογικά είναι και ελαφρύτερο. Τώρα μπορούμε να βάλουμε περισσότερο έρμα και να έχουμε καλύτερη κατανομή βάρους. Το αεροδυναμικό πακέτο είναι ολοκαίνουργιο, όπως άλλωστε και τα ελαστικά, οπότε χρειάζεται να τα ενσωματώσουμε και να τα ρυθμίσουμε”, λέει ο επικεφαλής της ομάδας, Guenther Steiner.

“Από αισθητικής άποψης το νέο μας μονοθέσιο έχει πιο επιθετική εμφάνιση. Είναι ελαφρύτερο και πιο αποδοτικό όσον αφορά την αεροδυναμική. Όλα όσα μάθαμε από το πρώτο μονοθέσιο που κατασκευάσαμε πέρσι τα έχουμε εφαρμόσει σε αυτό εδώ”, προσθέτει.

H Haas F1 Team στην F1

Η ταυτότητα της Haas F1

  • Ντεμπούτο στην F1: 2016
  • Νίκες: -
  • Pole positions: -

  • Παρουσίες στο βάθρο: -

  • Tι έκανε το 2016: 8η θέση / 29 βαθμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Αυτό είναι το οριστικό γκριντ της Formula 1 για το 2017
Τρεις παρουσίασεις την Κυριακή και μετά όλοι πίστα!
Max Verstappen: Μην τον "κράζεις", θα τον θαυμάζεις! [γράφημα]
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ