FORMULA 1

Απίστευτη καταγγελία για γιατρό Σουμάχερ

Απίστευτη καταγγελία για γιατρό Σουμάχερ

Πλαστό email από την Κορίνα Σουμάχερ κατηγορείται πως παρουσίασε ο καθηγητής Ζεράρ Σεγιάν, ένα από τα κοντινότερα πρόσωπα της οικογένειας.

Ο πρώην γιατρός της Φόρμουλα 1, Γκάρι Χάρτστιν, ο άνθρωπος που εξηγεί τους ιατρικούς όρους που αποδίδουν οι θεράποντες γιατροί του Μίχαελ Σουμάχερ καταγγέλει πως ο καθηγητής Ζεράρ Σεγιάν επιχείρησε να προκαλέσει την απόλυση του.

Ο καθηγητής Σεγιάν είναι ένας από τους στενότερους φίλους της οικογένειας Σουμάχερ, συνεργάζεται με τη διεθνή ομοσπονδία (FIA) και τον Ζαν Τοντ, τον οποίο εμπλέκει ο Χάρτστιν.

Ο Αμερικανός γιατρός που συνεργαζόταν με τον Σεγιάν στην ιατρική ομάδα της Φόρμουλα 1 έγραψε στο blog του πως ο Σεγιάν ταξίδεψε στη Λιέγη όπου εργάζεται ο Χάρτστιν με ένα φάκελο που περιείχε τις αναρτήσεις του Χάρτστιν στο blog του για τον Σουμάχερ και ένα email από την Κορίνα Σουμάχερ, τη σύζυγο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Επρόκειτο για πλαστό email σύμφωνα με τον Χάρτστιν, το οποίο δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του, αφού ήταν γραμμένη λάθος η ηλεκτρονική διεύθυνση.

" Ήρθες εδώ για να μάθεις αν αυτό το blog παραβιάζει το συμβόλαιο μου με το νοσοκομείο, αναζητώντας ένα λόγο να με απολύσουν ή τουλάχιστον να με ενοχλήσεις", γράφει ο Χάρτστιν στο blog του απευθυνόμενος στον Σεγιάν.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου φαίνεται πως υπερασπίστηκε τον υπάλληλο του και το ντοσιέ βρίσκεται ήδη στα χέρια του δικηγόρου του Χάρτστιν.

Δεν γίνεται καμιά άλλη αναφορά στην Κορίνα Σουμάχερ. Πάντως η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ είχε εκφράσει την ενόχληση της οικογένειας για τις αναλύσεις που γίνονταν δεξιά και αριστερά για την κατάσταση της υγείας του 45χρονου οδηγού.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ