FORMULA 1

Απαντάει στον Vettel o Alonso

Spa Francorchamps, Belgium. 
Thursday 24 August 2017.
Fernando Alonso, McLaren, speaks to the media.
Photo: Steven Tee/McLaren
ref: Digital Image _O3I9843
Spa Francorchamps, Belgium. Thursday 24 August 2017. Fernando Alonso, McLaren, speaks to the media. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _O3I9843 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Με χιούμορ και μπηχτές απάντησε ο Ισπανός στα παράπονα του Γερμανού μετά το Grand Prix Μαλαισίας.

Μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix Μαλαισίας ο Sebastian Vettel παραπονέθηκε για την οδήγηση του Fernando Alonso, θεωρώντας πως του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο.

Κι αυτό διότι στον 48ο γύρο, ο Ισπανός επέτρεψε εύκολα στον Daniel Ricciardo να τον περάσει στην πρώτη στροφή «ρίχνοντάς» του γύρο, όμως δεν έκανε το ίδιο με τον Γερμανό, τον οποίο κράτησε πίσω του μέχρι τη στροφή τέσσερα.

Αφού σας ενημερώσαμε για τη γκρίνια του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, τι θα λέγατε να δούμε και τον αντίλογο; Ο οδηγός της McLaren-Honda επέλεξε να ακολουθήσει χιουμοριστική προσέγγιση αναφερόμενος στα συνήθη team radio του Vettel που κάνουν λόγο για μπλε σημαίες (σ.σ. χρησιμοποιούνται για να τονίσουν σε έναν οδηγό πως τον προσεγγίζει μονοθέσιο που είχε σε άλλο γύρο και πρέπει να το αφήσει να περάσει).

"Μπλε σημαίες, μπλε σημαίες, όλο ζητάει μπλε σημαίες. Δεν ξέρω, δεν έχω δει ακόμα τη φάση σε βίντεο. Από το μονοθέσιο μου φάνηκε πως δεν έκανα κάτι μεμπτό. Όμως ακούμε συνέχεια να λέει ‘μπλε σημαίες, μπλε σημαίες’ που το έχουμε συνηθίσει", είπε ο 36χρονος με τα λόγια του να φιλοξενούνται στο planetf1.com.

Τελικά ο Vettel αρκέστηκε στην τέταρτη θέση, που τον φέρνει πλέον 34 πόντους πίσω από τον Lewis Hamilton στη μάχη διεκδίκηση του τίτλου του φετινού πρωταθλητή. Όσο για τον Alonso, έμεινε εκτός βαθμών στη Σεπάνγκ, βλέποντας την καρό σημαία ενδέκατος.

Photo credits: mclarenmediacentre.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ