FORMULA 1

Αναβάθμιση για Honda στην Αυστρία

Baku City Circuit, Baku, Azerbaijan.
Friday 23 June 2017.
Fernando Alonso, McLaren MCL32 Honda.
Photo: Charles Coates/McLaren
ref: Digital Image DJ5R2725
Baku City Circuit, Baku, Azerbaijan. Friday 23 June 2017. Fernando Alonso, McLaren MCL32 Honda. Photo: Charles Coates/McLaren ref: Digital Image DJ5R2725 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Η McLaren θα χρησιμοποιήσει την αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος της Honda στο Grand Prix του Red Bull Ring που διεξάγεται την επόμενη Κυριακή (9/7).

Μαύρα μάτια έκαναν στη McLaren να δουν αναβάθμιση από πλευράς Honda αλλά τελικά θα την έχουν στη διάθεσή τους στο επικείμενο, Grand Prix Αυστρίας, που αποτελεί τον ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Η υβριδική μηχανή «Spec 3» της ιαπωνικής εταιρείας, στο τρίτο δηλαδή στάδιο εξέλιξης, θα ενσωματωθεί τόσο στο μονοθέσιο του Fernando Alonso όσο και σε εκείνο του Stoffel Vandoorne.

Ο Ισπανός δοκίμασε τον κινητήρα εσωτερικής καύσης του συγκεκριμένου πακέτου αναβάθμισης στις ελεύθερες δοκιμές του αγώνα του Αζερμπαϊτζάν, πριν επιστρέψει στο Spec 2 για τις επίσημες διαδικασίες. Εκεί όπου πήρε και τους πρώτους βαθμούς της McLaren για φέτος.

Μάλιστα, στους δρόμους του Μπακού ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε αισθητά υψηλότερη τελική ταχύτητα από τον teammate του, πράγμα που επιβεβαιώνει πως η Honda έχει κάνει βήμα προς τα εμπρός – τουλάχιστον στον τομέα της απόδοσης. Η αξιοπιστία θα κριθεί στο οροπέδιο του Σπίλμπεργκ.

Στην προεπισκόπηση της McLaren για τον αγώνα της Αυστρίας, φιλοξενούνται δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος F1 της Honda, Yusuke Hasegawa, που τόνισε πως πέραν αυτής της αναβάθμισης, η ομάδα του συνεχίζει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στον τομέα της εξέλιξης της υβριδικής μηχανής, ώστε να συνεχίσει να μειώνει τη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ