FORMULA 1

Αναβαθμίσεις και tokens...

Αναβαθμίσεις και tokens...

O Sebastian Vettel και ο Kimi Raikkonen έχουν για το αγωνιστικό 3ήμερο της Ρωσίας από μια νέα κινητήρια μονάδα, καθώς η Ferrari επέλεξε να χρησιμοποιήσει τρία tokens για αναβαθμίσεις. Αναβαθμίσεις, όμως, έχουν γίνει και στις μονάδες της Mercedes.

O Sebastian Vettel και ο Kimi Raikkonen έχουν για το αγωνιστικό 3ήμερο της Ρωσίας από μια νέα κινητήρια μονάδα, καθώς η Ferrari επέλεξε να χρησιμοποιήσει τρία tokens για αναβαθμίσεις.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο Γερμανός χρησιμοποιεί την τρίτη κινητήρια μονάδα εσωτερικής καύσης από τις συνολικά πέντε κινητήρες που έχει στη διάθεσή του για όλη τη χρονιά, ενώ ο Φινλανδός, τον δεύτερο.

Αναβαθμίσεις, όμως, έχουν γίνει και στις μονάδες της Mercedes, με την ομάδα να ξοδεύει δύο tokens. Οι αναβαθμίσεις αφορούν το σύστημα τροφοδοσίας, ενώ η Petronas έχει ετοιμάσει ένα νέο λιπαντικό που βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας.

Ας δούμε πόσα από τα 32 tokens που έχουν φέτος στη διάθεσή τους οι ομάδες για την αναβάθμιση των κινητήριων μονάδων τους, έχουν χρησιμοποιήσει έως τώρα καθώς επίσης και πόσα τους απομένουν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος…

- Η Ferrari έχει ξοδέψει 26 και της απομένουν 6.
- Η Honda έχει ξοδέψει 18 και της απομένουν 14.
- Η Mercedes έχει ξοδέψει 21 και της απομένουν 11.
- Η Renault έχει ξοδέψει 7 και της απομένουν 25.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Στο Λαγονήσι η sexy Viki του Alonso!

Viki Odintcova: O Alonso επιμένει Ρωσικά...

O Button απέκτησε... κουνελάκι. Και είναι sexy!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ