FORMULA 1

Ανανέωσε ο Ρόσμπεργκ

Ανανέωσε ο Ρόσμπεργκ

Στο τιμόνι της Mercedes - Benz μέχρι και το 2017 θα παραμείνει ο Νίκο Ρόσμπεργκ με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος για νίκες και πρωταθλήματα.

Η επιβράβευση της προσπάθειας που έχει καταβάλει ο Νίκο Ρόσμπεργκ από το 2010 ήρθε με μια πρόωρη ανανέωση συμβολαίου. Μπορεί να ήταν δεσμευμένος μέχρι και το 2015, ωστόσο η Mercedes - Benz φρόντισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του ο Ρόσμπεργκ τόνισε: "Ως Γερμανός η κληρονομιά της Mercedes - Benz είναι ξεχωριστή για εμένα και είμαι περήφανος που εκπροσωπώ την καλύτερη εταιρία αυτοκινήτων σε όλο των κόσμο.

Ήταν δύσκολο να φτάσουμε μέχρι εδώ που είμαστε τώρα αλλά όλοι πίστευαν και χάρη στην υποστήριξη της Mercedes - Benz είμαστε εκείνοι που έχουμε τα ηνία στην F1. Είχαμε μεγάλη πρόοδο τον τελευταίο χρόνο χτίζοντας τη δομή μας, το μάνατζμεντ και την ικανότητά μας για το μέλλον.

Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπου στις κατάλληλες θέσεις σε όλα τα επίπεδα. Ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια όπου θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κερδίσουμε περισσότερους αγώνες και ελπίζω πρωταθλήματα".

Ο Τότο Βολφ, επικεφαλής της Mercedes - Benz, μίλησε και εκείνος για την παραμονή του Ρόσμπεργκ στην ομάδα: "Ο Νίκο είναι μέρος του πρότζεκτ των Ασημένιων Βελών από την πρώτη μέρα και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην βελτίωση της ομάδας από το 2010. Η ταχύτητά του και η συγκέντρωσή του βοήθησαν την ομάδα στο να δοθούν ξεκάθαρες κατευθύνσεις και να οδηγήσει την ομάδα μπροστά".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ