FORMULA 1

Ανανέωσε με τη McLaren o Vandoorne

Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain.
Saturday 13 May 2017.
Stoffel Vandoorne, McLaren.
Photo: Steven Tee/McLaren
ref: Digital Image _O3I4887
Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain. Saturday 13 May 2017. Stoffel Vandoorne, McLaren. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _O3I4887 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Ο ταλαντούχος Βέλγος θα οδηγεί και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018 για λογαριασμό της ιστορικής βρετανικής ομάδας

Μπορεί φέτος να έχει επισκιαστεί από τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Fernando Alonso, όμως αυτό δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο το ταλέντο και την αξία του ανερχόμενου Stoffel Vandoorne. Πράγμα που γνωρίζουν καλά στο στρατόπεδο της McLaren και γι’ αυτό αποφάσισαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για τον νεαρό Βέλγο λίγο πριν το παρθενικό Grand Prix της πατρίδας του, που διεξάγεται την προσεχή Κυριακή στη θρυλική πίστα του Σπα. Ωστόσο δεν γνωστοποιήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα συμφωνία, ούτε το οικονομικό σκέλος ούτε η διάρκειά της,

"Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα ανακοίνωσε επίσημα πως θα οδηγώ για λογαριασμό της και την επόμενη χρονιά", είπε ο Vandoorne. "Θα μου επιτρέψει να προσεγγίσω το δεύτερο μισό της παρθενικής μου σεζόν όντας πλήρως συγκεντρωμένος στη δουλειά που έχω μπροστά μου: τα πάρω τα μέγιστα από το μονοθέσιό μου, τους μηχανικούς μου, όλους όσοι είναι γύρω μου. Έχω ήδη μάθει πάρα πολλά στο πρώτο μισό της πρώτης μου σεζόν στη Formula 1".

Ανανέωσε με τη McLaren o Vandoorne

Από πλευράς της McLaren, τοποθετήθηκε επί της νέας συμφωνίας ο εκτελεστικός της πρόεδρος, Zak Brown: "Το θέμα της διάρκειας του νέου συμβολαίου είναι εμπιστευτικό. Όμως όταν υπογράψαμε το πρώτο συμβόλαιο με τον Stoffel, θέλαμε να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Την ίδια πρόθεση έχουμε και τώρα".

Όσο για τον διευθυντή της ιστορικής βρετανικής ομάδας, Eric Boullier, εστίασε στην έως τώρα πορεία του Vandoorne.

"Όπως όλοι οι πρωτοεμφανιζόμενοι, είχε πολλά να μάθει έως τώρα. Όμως πιστεύουμε σε αυτόν και γίνεται διαρκώς καλύτερος. Ο teammate του (σ.σ. Fernando Alonso) είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, μάλλον ο καλύτερος οδηγός στο σπορ σήμερα, όμως το ταλέντο και η φιλοδοξία του Stoffel μας πείθουν πως θα γνωρίσει σπουδαία επιτυχία στο μέλλον".

Photo credits: McLaren Media Centre

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ