FORMULA 1

Αλλάζει από το GP Ισπανίας η Red Bull

Αλλάζει από το GP Ισπανίας η Red Bull
2017 GETTY IMAGES

Η αυστριακή ομάδα θα αναβαθμίσει αεροδυναμικά την RB13 όταν το τσίρκο της F1 έρθει στην Ευρώπη.

Μπορεί η σημαντική αναβάθμιση στην υβριδική μηχανή της Renault να αναμένεται στο Grand Prix του Καναδά τον Ιούνιο, όμως η Red Bull Racing σκοπεύει να αναβαθμίσει σημαντικά τα "όπλα" της σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα – συγκεκριμένα από το Grand Prix Ισπανίας!

Παρότι την τελευταία οκταετία οι "ταύροι" είχαν την φήμη εξαιρετικά αποδοτικών αεροδυναμικά μονοθεσίων, πράγμα που έκανε πολλούς από εμάς να πιστεύουν πως θα εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τις φετινές αλλαγές κανονισμών, η RB13 υστερεί. Υστερεί έναντι της Mercedes W8 EQ Power+ αλλά και της Ferrari SF70Η.

Με στόχο λοιπόν την αντεπίθεση, η σχεδιαστική ομάδα της οποίας ηγείται ο κορυφαίος Adrian Newey, θα μας παρουσιάσει το πρώτο βήμα αναβάθμισης, που φέρεται να είναι και… εκτεταμένο.

"Ξεκινήσαμε τη σεζόν με δύο προβλήματα. Το πρώτο αφορούσε κάποια θέματα αξιοπιστίας της υβριδικής μηχανής της Renault, πράγμα που επιβράδυνε το ρυθμό εξέλιξής της ενώ και εμείς από την πλευρά μας, δεν είχαμε το σασί που θα έπρεπε. Όμως δουλεύουμε νύχτα και μέρα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στη Βαρκελώνη, όπου θα έχουμε πολλά νέα μέρη. Το σασί μας θα είναι κατά πολύ αναβαθμισμένο", παραδέχθηκε στο f1.com ο Helmut Marko, επικεφαλής του προγράμματος Formula 1 της Red Bull.

Photo Credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ