FORMULA 1

Αλλαγή κιβωτίου και "καμπάνα" στον Hamilton

SAKHIR, BAHRAIN - APRIL 03: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP listens to music before the drivers parade ahead of the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on April 3, 2016 in Sakhir, Bahrain.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
SAKHIR, BAHRAIN - APRIL 03: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP listens to music before the drivers parade ahead of the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on April 3, 2016 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Clive Mason/Getty Images) GETTY IMAGES

Δεν ξεκινά και με τους καλύτερους οιωνούς το τρίτο αγωνιστικό τριήμερο του Πρωταθλήματος για τον Lewis Hamilton. Χάνει 5 θέσεις στο γκριντ της εκκίνησης του αγώνα της Κίνας λόγω αλλαγής κιβωτίου.

Δεν ξεκινά και με τους καλύτερους οιωνούς το τρίτο αγωνιστικό τριήμερο του Πρωταθλήματος για τον Lewis Hamilton. Και αυτό γιατί ενόψει του αγώνα της Κίνας , η Mercedes AMG Petronas ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην αλλαγή του κιβωτίου ταχυτήτων στο μονοθέσιο του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Οι τεχνικοί της ομάδας προχώρησαν σε αυτήν την απόφαση καθώς διαπίστωσαν πως το προηγούμενο κιβώτιο είχε υποστεί ζημιά στον αγώνα του Μπαχρέιν.

Εξηγώντας το σκεπτικό της η ομάδα αναφέρει ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση για την αντικατάσταση του κιβωτίου έπαιξε το γεγονός ότι η πίστα της Σαγκάης δίνει περισσότερες ευκαιρίες στους πιλότους για προσπεράσεις απ' ότι οι επόμενες πίστες που ακολουθούν στο πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι βάσει κανονισμών κάθε πιλότος θα πρέπει να χρησιμοποιεί το ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων για έξι συνεχόμενους αγώνες.

Από τη στιγμή λοιπόν που η αλλαγή κιβωτίου είναι εκτός προγράμματος ο Hamilton θα χάσει πέντε θέσεις στο γκριντ εκκίνησης του αγώνα της Κίνας που διεξάγεται την Κυριακή 17/4.

Στη Σαγκάη ο Βρετανός έχει πολύ καλή παράδοση καθώς μετρά τέσσερις νίκες καθώς επίσης και πέντε pole positions, όντας ο πιο πετυχημένος πιλότος στην ιστορία του αγώνα.

Αλλαγή κιβωτίου και "καμπάνα" στον Hamilton
Αλλαγή κιβωτίου και "καμπάνα" στον Hamilton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Από την Κίνα επιστροφή στις κατατακτήριες του 2015!
Έτσι μοιράζονται τα χρήματα της F1
«Το 2017 ο Max θα αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα»
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ