FORMULA 1

Αισιόδοξος ο Vettel!

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany smiles at a press conference following his second place finish in qualifying for the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Andy Brownbill)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany smiles at a press conference following his second place finish in qualifying for the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Η δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Αυστραλίας αποτελεί καλή βάση για τη Ferrari.

Μετά τη χαμηλή πτήση στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, το Σάββατο το κλίμα στο στρατόπεδο της Ferrari άλλαξε. Ο Sebastian Vettel ήταν ταχύτερος όλων στο FP3 και διεκδίκησε μέχρι τέλους την Pole Position στις κατατακτήριες δοκιμές.

Μπορεί να την έχασε από τον Lewis Hamilton αλλά θα τοποθέτησε τη Scuderia στην για πρώτη φορά στο grid από τη Σιγκαπούρη το 2015!

"Έχουμε καλό μονοθέσιο, δουλεύουμε καλά ως ομάδα, τα πράγματα βελτιώνονται και είναι καλό που είδαμε το μονοθέσιο να αποδίδει. Η χθεσινή μέρα ήταν μεικτών συναισθημάτων αλλά από τις δοκιμές εξέλιξης είχαμε αυτοπεποίθηση σχετικά με αυτό το μονοθέσιο και δείξαμε ξανά το γιατί", είπε ο Γερμανός στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας των κατατακτήριων.

Mιλώντας μέσω team radio, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε λόγο για προσωπικό λάθος στη στροφή 1. "Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον γύρο μου, έχασα χρόνο. Στο τέλος ήταν καλός αλλά στην αρχή όχι και τόσο. Όμως ο Lewis έκανε καλό γύρο και δεν πιστεύω πως θα μπορούσα να του πάρω την pole. Αύριο πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι στον αγώνα, η αίσθηση του μονοθεσίου είναι καλή, το έχουμε βελτιώσει και ο ρυθμός μας θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερος από χθες.

Ήταν μακρύς χειμώνας για εμάς, σαν ομάδα είχαμε πολλές αλλαγές τους τελευταίους 12 μήνες αλλά πιστεύω πως ήταν προς το καλύτερο. Έχουμε πολλά κίνητρα για αύριο και η πρώτη καλή ευκαιρία για να βρεθώ μπροστά, θα είναι στην εκκίνηση", είπε χαμογελώντας ο οδηγός της Ferrari.

Ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν αρχίζει στις 8 ώρα Ελλάδας και λίγο νωρίτερα ξεκινά η δική μας LIVE κάλυψη με όλη την εξέλιξη, το παρασκήνιο, σχόλιο, φωτογραφίες και videos απ’ όσα θα συμβαίνουν στην πίστα του Άλμπερτ Παρκ.

Photo credits: (AP Photo/Andy Brownbill)

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ