FORMULA 1

Αδύνατη η συνεργασία με Ecclestone

Αδύνατη η συνεργασία με Ecclestone

Ο νέος αγωνιστικός διευθυντής της Formula 1 τα βάζει με τον Bernie Ecclestone.

Οι Bernie Ecclestone και Ross Brawn γνωρίζονται εδώ και δεκαετίες. Ο πρώτος βρισκόταν στο τιμόνι της Formula 1, ο δεύτερος ήταν εγνωσμένης αξίας τεχνικός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αυτοκρατορία της Ferrari στην αρχή της χιλιετίας αλλά και που έκανε το colpo grosso το 2009 ως ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας εκείνη τη σεζόν, Brawn GP.

Τώρα ο 86χρονος εκτοπίστηκε από τους νέους ιδιοκτήτες του σπορ ενώ ο Brawn βρίσκεται στην τριπλέτα που η Liberty Media έχει ουσιαστικά τοποθετήσει στα πηδάλια της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού (μαζί με τον CEO Chase Carey και τον εμπορικό διευθυντή Sean Bratches).

Σε μία νέα εποχή για τη Formula 1, με τον Ecclestone εκτός κάδρου. Και ο Brawn εξήγησε στο νέο τεύχος του περιοδικού F1 Racing το γιατί…

"Δεν θα ήταν πολύ ευχάριστη η συνεργασία με τον Bernie. Δεν θα μπορούσα να δουλέψω μαζί του. Έκανε τα πράγματα με τον δικό του τρόπο όλα αυτά τα χρόνια. Τα έκανε καλά αλλά δεν τον έχω δει ποτέ να συνεργάζεται με κάποιον, πόσο μάλλον στη διαχείριση μίας επιχείρησης.

Είχε πάντα ανθρώπους να τον βοηθούν σε κάποιους τομείς αλλά δεν είμαι σίγουρος πως η δική μου φιλοσοφία για το πως το σπορ θα κινηθεί πως τα εμπρός, μπορεί να εναρμονιστεί με εκείνη του Bernie. Η προσέγγισή του αφορούσε πάντα δράση και αντίδραση. Η δική μου είναι ακριβώς αντίθετη: προτιμώ μία προσχεδιασμένη και μακροπρόθεσμη προσέγγιση", είπε ο 62χρονος.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ