ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χατζηπαρασίδου και Κρίτζαλη στον ΠΑΟΚ

Χατζηπαρασίδου και Κρίτζαλη στον ΠΑΟΚ

Το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Χατζηπαρασίδου και της Βασιλείας Κυριακής Κρίτζαλη.

Διπλή ενίσχυση για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, αφού προστέθηκε η Μαρία Χατζηπαρασίδου και η Βασιλεία Κυριακή Κρίτζαλη.

Η ανακοίνωση για Χατζηπαρασίδου

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Η 22χρονη πλέι μέικερ πέρσι σημείωσε 144 γκολ σε 14 αγώνες (3η σκόρερ στην Α1 Γυναικών) με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Η καριέρα της ξεκίνησε από το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών (2009-2013) ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Πάτρα για λογαριασμό της Ορμής (2013-2015).

Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στη Νέα Ιωνία (2015-2016).

Συνολικά στην Α1 Γυναικών έχει σκοράρει 685 φορές σε 121 αγώνες.

Στα πρώτα της λόγια σαν παίκτρια του ΠΑΟΚ η Χατζηπαρασίδου δήλωσε στο acpaok.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ σε έναν Σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη Μίκρα και πραγματικά με εξιτάρει το γεγονός ότι πλέον θα έχω αυτό τον κόσμο στο πλευρό μου".

Ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

"Καλωσορίζουμε τη Μαρία στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Της ευχόμαστε υγεία, και να δείξει στον αγωνιστικό χώρο τις ικανότητες που γνωρίζουμε όλοι ότι διαθέτει".

Η ανακοίνωση για Κρίτζαλη

"O Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Βασιλεία-Κυριακή Κρίτζαλη.

Η νεαρή αθλήτρια είναι διεθνής με τις Μικρές Εθνικές και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο Πανόραμα.

Αυτή το διάστημα, η Κρίτζαλη μετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Κ17 στην Προσοτσάνη Δράμας. Τη νέα σεζόν η ταλαντούχα πίβοτ θα ενισχύσει τόσο την ομάδα Γυναικών όσο και αυτή των Νεανίδων του Δικεφάλου.

Ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

"Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη Βασιλεία-Κυριακή που από σήμερα είναι μέλος της ομάδας μας. Είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά θα έχει μία εξαιρετική σεζόν και θα φτάσει εκεί που αξίζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ