ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Tσακίρης: "Να έχουμε κι άλλες χαρές..."

Tσακίρης: "Να έχουμε κι άλλες χαρές..."
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Τσακίρης μιλάει στο Sport24.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ από τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια που έγιναν στον τελικό με την ΑΕΚ

Από τους παίκτες που δίνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο ο Δημήτρης Τσακίρης... Εχει ζήσει πολλά με τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, η αξία του είναι δεδομένη και την Κυριακή πανηγύρισε έναν ακόμη τίτλο με τον "Δικέφαλο" στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο ίδιος μίλησε στο Sport24.gr τόσο γι' αυτήν την επιτυχία, όσο και για τα επεισόδια που έγιναν και είχαν ως αποτέλεσμα την εκκένωση του γηπέδου.

Του Χρήστου Κομνηνακίδη

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα επεισόδια: "Νομίζω είναι θλιβερό πως πάλι ένας τελικός κόντεψε να μην γίνει και δεν έγινε πάλι με φιλάθλους. Είναι πολύ λυπηρό που δεν μπορούμε να παίξουμε με τους οπαδούς στο πλάι μας. Νομίζω πως η Αστυνομία θα μπορούσε να είχε αποφύγει όλη αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε.

Μιλάμε για μια μερίδα οπαδών, πολύ μικρή ενώ στο ποδόσφαιρο υπάρχει 10.000-15.000 κόσμος και δεν ανοίγει ρουθούνι. Ούτε εδώ έγινε κάποιο απρόοπτο, το θέμα είναι πως μπήκαν οι φίλαθλοι μέσα και ήταν πιο... ενθουσιασμένοι από όσο θα έπρεπε. Το καλό για εμάς είναι πως θέλαμε να γίνει το παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Το είπαμε και στους φιλάθλους μας. Το άκουσαν, έφυγαν, κερδίσαμε το παιχνίδι και τώρα κοιτάμε μπροστά το πρωτάθλημα".

Για το που κρίθηκε το ματς: "Ημασταν καλύτεροι καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και το αποδείξαμε. Ημασταν συνέχεια μπροστά (σ.σ. στο σκορ)... Ευχαριστούμε πολύ όσους μας πίστεψαν από το καλοκαίρι και συνεχίζουμε".

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: " Εχει ακόμη δρόμο. Τον κάθε αντίπαλο τον κοιτάμε στα μάτια και ελπίζω να έχουμε κι άλλες χαρές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ