ΧΑΝΤΜΠΟΛ

VIDEO: Το νικητήριο τέρμα του Ολυμπιακού και η τελευταία φάση

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε σε βίντεο το μεγάλο γκολ του Φώτη Μισαηλίδη που χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό, αλλά και την τελευταία φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα κρίθηκε το ντέρμπι του ημιτελικού του Κυπέλλου στο χάντμπολ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με 22-21 κόντρα στο δικέφαλο του Βορρά μετά από ένα συναρπαστικό ματς.

Χρυσός σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Μισαηλίδης ο οποίος βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα εννιά δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Μετά το τέρμα του Μισαηλίδη ο Κοτανίδης πέταξε την μπάλα για να γίνει η σέντρα, κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν την πήρε και ο Σανίκης όντας εμφανώς αρκετά πίσω από τη σέντρα την έπιασε και την πέταξε. Οι άνθρωποι του δικεφάλου του Βορρά θεώρησαν ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού παρεμπόδισε τη σέντρα και διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας κόκκινη και πέναλτι. Οι διαιτητές από την πλευρά τους θεώρησαν ότι ο 38χρονος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν αρκετά πίσω από τη σέντρα και δεν παρεμπόδισε τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα κατέθεσαν ένσταση για τη συγκεκριμένη φάση.

Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, αλλά και την τελευταία φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ